NATURHISTORISK LYKKE

 • 15.08.2014 kl. 19:31

så langt, har dagen min bestått av noe utforsking av Oslo's perler. syntes det er så spennende å se noe nytt, og lære historiske fakta. jeg og naboen, har planlagt dette lenge, dette med museums besøk, men vi har aldri hatt tid. hun ville så gjerne ta meg med i den botaniske hagen, et sted jeg aldri har vært. jeg ville så gjerne se på de store skjellettene, som en gang tilhørte dyr så majestetiske og farlige. 


så vi gikk først inn i pamlehusene, og så på planter fra alle verdens hjørner. vi kunne gå i Afrikarommet og lukte krydder, kjenne en god dis i Middelshavrommet og stekende, men fuktig varme i det tropiskerommet. kaktuser så høye som taket fant vi i Ørkenrommet, og trær og planter som vokste i gangeveien med sommerfugler flygende rundt, fant vi i også i det tropiskerommet. vi fant også disse utrolige bladene som ligger på vannet, som faktisk kan tåle en menneskes vekt! papaya + appelsintrær fikk vi også glimt av. ah, så fantastisk. å kunne lukte, se og røre planter fra andre land i Oslo er jo bare helt utrolig.

videre dro vi til zoologisk museum. den botaniske hagen omringet oss hele veien med blomster og busker. trodde vi gikk til dinosaurene, noe som var på den geologiske. likevel så vi mye nytt og rart. en utstilling fra Februrar sto der forsatt, så vi fikk en tur gjennom den også - Sexus. siden det var kunn 20 min igjen, fikk vi gratis runde. utstillingen går ut på kjønn og den var veldig kul. ganske kunterisk også, med ord og forklaringer. veldig svart/hvitt. dyrene ble stillt ut på en helt annen måte her, mer majestetisk kanskje. det var i alle fall flott.


utenom utstillingen likte jeg den zoologiske delen veldig godt. neste gang håper jeg på mer tid, og mer fakta. og mer dinosaurer, hehe.

om kunn 2 dager begynner skolen igjen. kategorien 'Sommer 2014' vil ikke kunne brukes lenger, for ferien er faktisk over. men jeg gleder meg til nye fjes, et nytt miljø og nye fag. på tide å finne frem kladdebøkene igjen! stikker på kino for å se Guardians of the Galaxy mens jeg har friheten til det - vi blogges♥

A LAST GOODBYE - BUT NOT FOREVER!

 • 10.08.2014 kl. 23:16

etter nok filmer, ble kvelden i går ganske sein. tilslutt endte det opp med en grøsser man ikke kan kalle grøsser, i såfall en B-grøsser - om man kan kalle den det. det var mer drama enn det var skummelt. uansett, lange kvelder ender alltid opp med å stå opp passe seint. og det gjorde vi idag. ble ringt opp av Nora, og vi dro rett ned til møtestedet. tok som vanlig en chailatte + mat som virkelig fristet.

Nora og Petter var i sin egen spillverden med Othello. og plutselig var vi på samtalen på at tiden til USA var kort. det ble diskutert gjenstander som skulle bringes og osv. ja, det er trist. venninner du en dag møtte hverdag på skolen. venninner som du har opplevd så mye crazy med. men hvorfor skal jeg være trist? de begge skal ut på sitt livs eventyr (dems første ihvertfall), og det beste for dem er at vi er glade og unner dem all lykke på dems reise over det store blå. for en mulighet. plutselig måtte Nora dra. og plutselig ga vi hverandre vår siste klem, for 10 mnder i hvertfall. 
men Krølle, dette skal gå så bra! ha en kjempe fin tur og kos deg masse mens du er i fantastiske USA♥ veldig veldig glad i deg!!

etter avskjed med Nora, var Oda ferdig på jobb og turen gikk til henne. med boller på bordet, isbiter i høyeglass og ferdig grillmat ventende, var det snart min og Emilie's tur til å dra. vi startet med å pakke, og helladussen så mye klær det var å ta med seg, haha. konstant kikket jeg på klokken. for disse 4 dagene var på vei til ende. jeg er så takknemlig for å ha disse jentene i livet mitt. så takknemlig at dere alltid tar meg i mot med åpne armer, da jeg kommer med kofferten fra Oslo. takknemlig for at jeg fikk disse 4 dagene med dere, og hadde det kjempe bra.

bussen vi skulle ta, var snart på buss-stoppet ved Oda. det var tur til å si hadet igjen. nå skulle jeg dra. vi ble stående klemmende i gangen, og jeg sa gang på gang; have fun. lev det. fordi du skal ut, ut i verden. Oda skal til Canada, til den franske-delen. og igjen, det er ingen grunn å være trist - for jeg unner dere begge to.

takk for 4 dager hos deg Oda - takk for meg. kos deg videre av sommerferien, og god tur! kjempe glad i deg ♥ vi sees igjen

PIZZA N MOVIES

 • 09.08.2014 kl. 23:41

kvelden blir nå tilbrakt med disse jentene, hjemmelagd pizza på bordet og filmer til å undre og gape over - men det er akkurat slik jeg liker det. dette blir siste kvelden hos Oda, så jeg skal i hvertfall kose meg så mye som mulig!

DET ER PÅ BYGDA DET SKJER

 • 09.08.2014 kl. 20:06

ja, for det er på bygda det skjer. gårsdagen ble tilbrakt med de herligste, og hælladussen - lenge siden jeg har hatt det så gøy. før på dagen, kom nemlig Emilie opp fra Oslo. vi dro fra Oda til Nora, og stemningen var bra fra ettermiddag til kveld. med hatter som ingen kunne motstå, personligheter som lyste opp rommene mer enn noe annet, er dette en kveld jeg kommer til å huske godt fremover. og særlig de to jentene, Oda & Nora, som skal over det store blå og bli der ett år. derfor var det, i går, en kveld for dem der alle var tilstedet og hygget seg.

i dag sto vi opp passe seint, hehe, og dro videre til Løten sentrum for å ta en kaffe. Oda var på jobb, og da vi kom innom kunne hun endelig sette seg ned med oss. her er jeg med Emilie og Emilie. nyter en god chai latte, favoritten.

vi er tilbake, og det skal mekkes pizza for kvelden - det blir sikkert også plenty med filmer, såklart. vi blogges seinere♥

HAPPY HOME

 • 07.08.2014 kl. 22:10

da jeg endelig hoppet av bussen og jeg ankom den velkjente gården til Oda, ble jeg møtt av Ragnhild på vespaen. litt etter kom Oda kjørende på gressklippern, og jeg måtte le - jeg har seriøst savna disse. gården til Oda er mitt andre hjem. jeg liker å si det fordi vi alle jentene har tilbrakt så mye tid her, og fordi jeg føler meg rett og slett hjemme. da jeg la fra meg mitt, satte vi oss ned for å høre på hverandres 'siste nytt'. Synne kom innom en tur og delte sin vannmelon til alle oss rundt bordet.

men vi var forsatt ikke alle. for seinere kom Emilie og Malin, scootende inn og gjorde sin entre med bucket-hat og sol-hat. og rundt det lille hagebordet som nå var inne, satt vi fra solnedgang til det var bekmørkt. jeg tror vi alle drakk ihvertfall mer enn to kopper med te hver, mens det var samtaler fra A til Å. det er så godt, for med disse jentene kan vi snakke om alt, og finner alltd noe morsomt i et trist tilfelle. 
i dag har jeg tusla for meg selv i den lille byen jeg engang bodde i. kan vel ikke nekte på at jeg har savna det stedet her. jeg møtte også ei venninne, og flere folk skal møtes nå også! vi har akkurat spist pizza, og loff med reker var også på bordet + majones da. som dessert var det håndplukkede rips med vaniljesaus. det var alt for i dag. over og ut, vi blogges seinere ♥♥♥

HUN SKJØNNE

 • 06.08.2014 kl. 00:33

i stad fikk jeg endelig et gjensyn med Christine! altfor lenge siden sist vi møttes, men det var godt å se henne igjen. jeg og Christine, ble kjent gjennom dansen og enda jeg har lagt mine danse-sko på hylla, prøver vi å sees. nå som hun har flyttet til byen gjør det alt enklere, og jeg er så glad for det! med en burger og en iskald mango-smoothie, ruslet vi langs Karl Johan, bablet om alt og ingenting. vi havnet til slutt på denne benken i Slottsparken der vi ble sittende lenge å snakke videre

før jeg kom, hadde hun vært på Doda og kjøpt seg et par nye tåspiss-sko. lenge siden jeg selv har gjort det. når det gjelder sko - dum som jeg var, i tvil om at været i dag skulle være tørt, gikk jeg rundt med Hunters + paraply. det var slitsomt og flaut, men you´ll never know.

noen dansebilder måtte vi jo såklart ta, men med meg i Hunters - ehh. derfor ble det kun av Christine! etter noen få knips, gikk vi nedover igjen og vi havnet til slutt i Christine´s nye leilighet! og gurimalla så fint det var der - i hvertfall til å være studentbolig syntes nå jeg. et sted og ei jente jeg definitivt kommer til å besøke masse.

jeg og christine har begge en greie for te og kaker. fra det lille "kjøkkenet" hennes fikk jeg hjemmelagde muffins med kanel og eple. hun dro også fram en liten boks med masse teposer av alle mulige farger. jeg valgte en søt med rød farge, og vi ble sittende å se på en koreansk-serie hun har forelsket seg i. klokka begynte å tikke, og etter en + nesten to espisoder, var det over. det nye albumet av Jason Mraz ble spilt, mens vi ´Pinsa´ på Pinerest, og tilslutt var det hele over.

nå er jeg hjemme og skriver ut bilder til noen gaver. for i morgen går turen til Hamar/Løten. Its been a long time since I came around, der ja. skal bli deilig å se de gærne, men fine jentene mine igjen - det er altfor lenge siden sist. så vi blogges!

DARK BLUE PASTEL

 • 05.08.2014 kl. 15:34

fikk låne denne Essie-neglelakken av Emilie i går. syntes det er så kul og den har en enkel farge. jeg pleier egentlig å bruke mørkere farger enn lyse når det gjelder negler, men jeg har fått smaken for litt pastell. siden den er så tynn, må jeg legge tre lag - slik at den sitter lengre. tipper at denne er å lett å få tak i, hvor enn man skulle finne Essie. jeg er ganske fornøyd med fargen. den ser veldig lilla-mørk ut her, men den er mye lysere. fargen er som blogg-overskriften.

nå går turen ut til sentrum med nylakkede negler!  turen tar til Christine, jenta som jeg har savnet så mye ♥♥ derfor blogges vi seinere!

 

ON SUNDAYS WE WEAR BIG SWEATERS

 • 03.08.2014 kl. 17:52


og det er akkurat slik jeg liker å taffe rundt på en søndag som dette. med en haug av sjokolade og andre søtsaker, som vi har fått tak i, blir det en filmkveld. vi har tenkt til å se Harry Potter. over 20 ganger er alle filmene sett, men jeg går aldri lei. historien og eventyret er noe for seg selv og jeg vil alltid beundre JKR for hennes fantasi. i store gensere og sittende i en god sofa skal filmen snart rulles, og om vi gidder kan det bli langt ut på natt - det er forsatt sommerferie.

06:30

 • 03.08.2014 kl. 15:46

WELCOME AUGUST

 • 01.08.2014 kl. 18:16

første August i dag! nedtelling til skolen har alt startet, og det er på tide å nyte ferien før den er over.

denne uken har bestått av bare jobbing på Norway Cup. det er lange dager, og mye forskjellig som skjer. spillere kommer og går, skuffet eller glade. jeg har ikke noe imot denne jobben, tenker det er en ganske grei sommerjobb. noe må jeg ihvertfall gjøre. emilie og jeg har prøvd å være så mye som mulig ute etter jobb, men siden vi blir så slitne blir det bare til ingenting eller kort tid ute med andre. på onsdag bestemte vi for oss at is og brownies, det skulle vi ha i dette været. vi ble bedt over til naboen som venta på oss med is. vi tok med pakke-brownies, mekka og spiste så mye at vi ble alle sittende kvalme til slutt.

i går var det nok en slitsom dag på jobb, og vi bestemte oss raskt under frokosten at dagen skulle være rolig. da vi kom hjem, var det godt å ta en dusj og stikke ned til naboen igjen, barfot med den gode Hollister-buksa. vi tok stein, saks, papir og det ble ikke PLL-maraton, men Forrest Gump. like greit, filmen er god. været er så fint, men samtidig slitsomt. jeg kjenner det begynner å bli for mye. varmen kan få gå, og regnet er velkommen, men solnedgangene vi får fra det alt  for varme været, er så fantastiske og jeg måtte knipse ett par bilder.

hele himmelen var så varm og fin. til og med spøkelseshusets hage, rett over veien, var det fint. idag var det en annderledes dag, for i dag dro mange hjem. lag sjekket ut, store busser kom til og nye oppdrag ble sagt over walkie-talkien. i morgen er Norway Cup til ende, i hvertfall for vår del. nå har vi bestemt oss for å ta en tur til sentrum og se The Other Woman på kino. jeg vet ikke, jeg er egentlig ikke helt på de type filmer, men det er vel verdt et forsøk. dessuten trenger jeg en humoristisk film som det nå, så om du har sett filmen på kino, fortell!

GREY WEATHER

 • 24.07.2014 kl. 18:14

Heisann! Idag sto jeg opp av varmen i teltet. Emilie var allerede hos seg selv  og gjorde seg klar til jobbintervju. jeg har vært så tørr i halsen i hele dag, og slukt i meg alt kaldt drikke jeg kan fkk tak i. tror det er fordi det var så tett og varm luft i teltet. vi begge møttes hos naboen, og tok frokost på det indiske-fatet hennes. vi dro videre til sentrum, og på veien til tbanen hørte vi det buldre over oss. elsker sånt vær!etter intervjuet, rusla vi bare litt rundt i byen. fant en fotobutikk, og jeg er helt forelsket i disse Fujifilm-polaridkameraene. definitivt på min vil-ha liste!
vi er nå tilbake, og det rasler i trærene ute. det blåser god og varm vind nå. vi har alle vinduene oppe her, og sitter godt i stoler rundt fatet med masse kubbelys. planene videre i dag, vet vi ikke. så imens, får vi bare tygge på det nye og gode knekkebrødet fra Ryvita, mens vi gosser oss med Fling. appen der du kan sende et bilde til folk fra hele verden. utrolig gøy!

O-TOWNNN

 • 24.07.2014 kl. 02:24


dette var dagen min i bilder, som jeg tilbrakte med Emilie. søt, men ikke minst morsom dag. akkurat nå ligger vi dette store teltet til naboen, der vi har strøm og alt vi trenger. utrolig koselig!  i morgen, skal vi til sentrum igjen. disse sommerkveldene blir desverre alt for seine, noe som ikke er bra når jeg om to dager skal jobbe i ett på Norway Cup. så jeg tar natta, og vi blogges videre ♥

I'VE BEEN HOME FOR A WHILE

 • 22.07.2014 kl. 21:50

God kveld!

tok meg friheten til å blogge litt. vi kom nemmlig hjem fra spania natt til fredag, og jeg har mye å fortelle dere. ettersom det ikke fantes noe form for WIFI der vi bodde i en uke, ble det null blogging. men jeg tok med kameraet mitt rundt og klikket så mye jeg kunne. starten av uka inneholdt utoforsking av byen vi holdt til, og mye bading og undervannskamera-tagning. det ble sene kvelder med gode retter på fortaus-resturantene med utsikt over alle båtene som sto stille i havn, og en endeløs horisont som bagkrunn. vi valgte å spise indisk og ta en strandtur etter magene var fulle av krydder.

vi prøvde mest mulig å spise ute, og det gikk fra kinesiske supper til store pizza stykker som dekket hele tallerkenen. siden Emilie forsatt var i spania, og enda er, valgte vi to av dagene å ta en tur til henne. en trekvarters kjøretur med bil og vi var fremme. hvor ofte er man på ferie i samme land som sin bestevennine, og nærme? ingen tid å miste! disse dagene var lange og gode, og begge familiene spiste ute sammen i spanias gode tempratur og atmosfære.

vi ble servert spansk mat, og crickert-kamper ble sendt på tv-skjermene. samtalene melloms oss ungdommen gikk fra det ene til det andre. 

late dager ble det også. jeg leste ferdig 'Paktens Voktere' av Tom Egeland og levde på spansk is jeg fant i fryseren. dager som dette er gode også på ferie. en tur til nabobyen, Puerto Banus, ble det også. en by fylt av mektige dufter, ekslusive biler, store butikker med vesker verdt tusner. på rad og rekke, innover gatene, kunne man skimte Tom Ford til Versace til Gucci. båter, så digre som hus var det der også! tilslutt endte det med en dag på senteret, der vi kjøpte inn litt av hvert. kjøpte meg noe smått på Hollister. siste måltid ble, igjen, kinesisk og vi lot oss gape over alle de fortryllende skattene vi fant på markedene rundt om resturantene. alt fra tenner til store dyr, vakre steiner, fengslende og mystiske røkelser, til historiske gjenstander som har fulgt veier opp i Himmalays fjelltopper. utrolig mye gøy og spennende man kan finne!

2 uker var omme. resien tok slutt og avreise ble rundt 9. med mage på Burgerking og is løp vi til flyet. vi fikk med oss den fineste julisolen, som var på vei ned og la et rødskjær over de spanske høyefjellene vi fløy over. på vei til Norge fikk vi se månen stå opp med Franrike som teppe, noe som var et flott syn! det var nok for denne gang. det bringer på flere eventyr, og neste år blir det et helt annet sted. vi blogges!

LAZY DAYS

 • 08.07.2014 kl. 16:25

som overskriften forteller så har det, ja, vært veldig late dager her i Marbella. til tross for at jeg gikk en topptur i de spanske fjellene søndagmorgen, i stekende sol, har disse to dagene bare inneholdt soving til langt ute på dagen og vannpipe. etter den flotte, men slitsomme turen opp i høyden, hoppet vi med en gang ut i bassenget. det var godt å ha gjort det også. jeg mener utsikten var utrolig flott, og vi så utover hele kysten. Emilie og jeg, valgte etter bassenget + middag å gå ut til boblebadet. det begynte å bli mørkere, og vi satt der med vannpipa til vi måtte gå inn igjen. deretter valgte vi å se 'The Beach' med Leonardo DiCaprio. en film jeg anbefaler alle å se, for jeg elsker budskapet, og Leo spiller glimrende i denne rollen.


i går, dro vi rett ut for å spise lunsj og vi kjørte videre til et kjempe stort senter - La Cañada. med store klesbutikker på hvert hjørne, bla. Hollister og Topshop, var det mye å se på. også var det en kjempe stor kino gjemt i andre etasje, fulgt av  gode godteributikker med søtsaker man ikke finner i Norge. etter mange timer, dro vi endelig hjem og vi spiste middag hjemme. utover kvelden, med røyking av vannpipe på terrassen, så vi igjen en film, og denne gangen ble det en romantisk komedie med Ryan Gosling og Emma Stone - Crazy, Stupid, Love.


nå sitter vi, igjen, fastklemt i sofaen og om ikke mange timer, kommer endelig min familie ned. det blir trist å si hade til disse, for jeg har hatt det veldig bra denne uka med dem. vi skal videre bortover kysten, og jeg kommer til å blogge om stedet vi skal, seinere. vi blogges ♥

 

VAKRE FUENGIROLA

 • 05.07.2014 kl. 01:36

buenos notches, amigos!

denne dagen har vært så lang og bra, og den har inneholdt mye av godt vær her i Spania. det var ikke så enkelt å få opp 'my partner in crime' som jeg sover ved siden av. da vi endelig hadde fått på oss badetøy, la oss på solsengene, smurte oss godt med solkrem, kunne vi med god samvittighet ligge der i et par timer. en mann, vi ble møtt av i inngangen, ville så gjerne ha oss med på salsa og zamba-kurs, men det ble desverre ikke det denne gangen - siden vi hadde planer for dagen. for etter lange timer i sola, ble Fuengirloa stedet vi skulle tilbringe resten av dagen.

Gud, så fint. med små og trange gater, fine hus og koselige mennesker. det krydde av små shops, og fortaus kafeer - et paradis uten like, for meg. en gammel katolsk kirke, fikk vi også gå innom. og vi knipset noen bilder, selvom det ikke var lov. jeg følte meg hjemme. etterhvert som vi gikk, med be beste iskremene på pinne man kan få, utforsket vi butikker og tilslutt måtte vi sette oss ned for noen minutter. de skoene jeg brukte var ikke det smarteste valget, but hey - do it for the outfit. 

på vei tilbake, til kirken, ble jeg så glad. mennesker vi møtte på, vinket og smilte til oss. det var til og med, menn som komplimenterte oss og sa pent 'bonita', når de gikk forbi. alt jeg kunne gjøre var å smile. det er ikke ofte det skjer, og det skjer ihvertfall aldri hjemme, haha. husene som omringet de trange, steinlagte gatene, var alle i slags farger og dette er hva jeg kaller en spanks by. forbi gikk vi en spansk resurant, og der vi spiste vi alle mann middag. åh, det var såå utrolig godt. aldri, har jeg smakt en så god salat. og atmosfæren, den var perkfet. vi spiste utenfor resuranten, med fontene i bakgrunnen og en gammel mann spilte fine melodier med trekkspillet sitt og smilte som en gal. spania, jeg elsker deg.

før vi valgte å gå tilbake til mini-golfen, stakk vi innom noen shops, og jeg ble så forelsket i en arabisk-butikk. det var hundrevis av magiske lamper hengende i taket. puter, små bord, med egyptiske te-kopper og te-kanner. vannpiper, store og små potter, røkelse og massevis av smykker var overalt. det var farger overalt. ah, jeg bare elsker disse 'jallah-stedene'. ut av butikken, tok vi med oss en vannpipe. dette er noe vi ser fram til å bruke i morgen, hehe.

på veien tilbake gikk vi langs stranden, og masse mennesker var samlet på alle de små utestedene, fastklemt til tv-skjermen for å følge med på 'salsa-kampen'. brasil's og colombia's flagg var overalt, og etterhvert som minuttene gikk, var det mindre folk å se. store poser, fine bilder og store smil, mette mager,men vonde føtter ble med hjem. på disse tre dagene har pengene blitt mindre, men med god samvittighet. jeg har da fått en vannpipe for 80 norske kroner. idyllisk og koselig, ble Emilie og jeg, sittende ved bassengkanten med føttene nedi for å kjøle føttene. klar og fin himmel var over oss, og stjernene skinner klarere enn på lenge. det er nå tid for å ta natta. det byr på flere eventyr i morgen. god natt ♥

SOLSENGER & SPANSK TE

 • 03.07.2014 kl. 23:03

til tross for at vi sto opp kl halv 1 i dag, etter gårdsdagens lange kveld, klarte vi tilslutt å komme oss ut. vi forsvant nedover til bassenget, la oss i sola og ble liggende der lenge. skillet er på plass,og etter flere timer i sola, spiste vi god pizza. så egentlig har vi ikke gjort noe særlig enn å ligge på solsengene. etterhvert gikk turen ut i dag også, men bare i nærheten. vi dro til samme sted som i går, men i dag ble det spansk te og andre godsaker. himmelen ble så fin og rosa, og vi skal nå ut til stranden for å ta litt bilder ved havet. mørket gjør ingenting, for ingen stopper Emilie og Maria, haha. vi bloggasss seinere, amigos

DAG 1 I SPANIA

 • 03.07.2014 kl. 22:39

etter god natts søvn, gikk gårsdagens tur til Miramar senter på dagen. lovte meg selv å spare litt på euroene, noe som jeg klarte, men jeg kjøpte forsatt masse undøvendig. typisk meg hhaha. det ble kjøp av kjole, sko og mye annet jeg må presse ned i den trange og lille kofferten, men jaja. etter en time eller to, på det store og åpne senteret, ble det middag på Mr. Wok. utrolig bra resturant! det var som en buffe, med all mat liggende, og man kunne bare velge og vrake i det man ville ha. det var alt fra sushi, wok til pudding og annet god dessert. stilrent og moderne var det innvending og jeg likte meg veldig godt der. 

da vi kjørte mini-golfen hjem, hoppet vi med en gang ut i det store blå bassenget da vi kom hjem. endelig prøvde vi undervannskamera mitt, og det ble så kule bilder! 
solen gikk ned, og Emilie og jeg bestemte oss for å ta en tur ut i byen for å ta en kaffe. vi pynta oss, med dangens fangt på Miramar. turen til kafen, klarte jeg å miste såla til den ene sandalen min :( godt at jeg kjøpe et par nye sko! det endte med en smoothie på et lite og søtt utested.

etter to store supergode og freshe smoothier med masse eksotiske frukter, valgte vi, igjen, ta en dukkert i bassenget. kjempe skummelt og mørkt, ahah, men vi fikk noen kjempe freshe bilder der også. natten kom, og vi ble oppe ganske lenge, og lyset fra spansk-tv omfavnet rommet. der var slutten på dag en, i spania, og flere morsomme og chille, skal det bli.

MARBELLA

 • 02.07.2014 kl. 01:18

hola! endelig er jeg i spania, og jeg ble tatt godt i mot av Emilie og hennes familie da jeg landet. utrolig godt å se jenta mi igjen, og tæn har hun blitt også. latter og rare samtaler er det alltid mellom oss to. etter jeg ble servert hjemmelaget god pasta, tok vi en gåtur til stranda, der begge to knipset bilder av hverandre og havet. jeg har ikke fortalt dere om det utrolige, men gamle Canon-kameraet jeg fant i pappa's skoff. 1966-modell og greier, så her blir det ekte bilder. kommer til å blogge om det seinere.

imorgen byr det allerede på nye eventyr, og tidlig skal vi stå opp for å teste ut dykkemaska mi. deretter skal vi på et stort kjøpesenter, med Primark og osv osv. det blir gøy! skal finne mange fine spanske skatter. seinere på dagen kommer vi sikkert til å gå ut og spise. vi tar med kamera overalt, så vi blogges i morgen.

adiós

PAKKE I POSTEN

 • 26.06.2014 kl. 16:01

endelig har jeg fått tak i et undervannskamera, og i dette tilfellet - en undervannsmaske med kamera. det ble ikke GoPro denne gangen. jeg ble anbefalt Liquid Image, og gaven, som jeg fikk fra pappa, er ment for spania-turen. selvom spania ikke er kjent for korallrev og ulike undervannsarter, ser jeg frem til å bruke denne. etter gransking av deler og bruksanvisningen, ser dette ut til å være utrolige bra greier og jeg gleder meg bare enda mer til spania-turen nå som jeg har dykkemaska i hendene. det kan både filmes og fotograferes. med 8MP, og opptil 32GB virker dette lovende. minnebrikke er ikke inkludert - dette er altså noe jeg måtte kjøpe ved siden av. men USB-kabel, for å kunne overføre filene, er med, samt silikon (i tilfellet det skulle komme sprekk noe sted). det mest pratiske av alt; den er ikke tung i det hele tatt!

 

hva syntes dere om det nye kameraet mitt? Og har dere noe tips ang denne modellen?

MIDTSOMMER LYKKE PÅ BYGDA

 • 25.06.2014 kl. 19:27

de siste fem dagene har vært utrolig gode. etter VG-lista på Rådhusplassen tok turen, dagen etter, til Hamar. togturen tok sin tid, men heldigvis hadde jeg selskap av fine Nora. godt er det å kunne snakke om alt og ingenting, med Mjøsa som bakgrunn og sola skinnende gjennom glasset. og enda bedre var det å kunne få se to andre skjønninger da toget stoppet på Hamar skysstasjon. Gud som jeg har savnet alle jentene der oppe!

Bygdas festligheter sto i kø. etter kake og god mat, ble det en sen kveld på furusaga med mange. våknet kl 13:30 til Oda´s stemme og solskinnet i ansiktet. vakre Oda har nå tatt turen ned til Nice i Franrike for språkkurs. etter klemmer og gode ønsker, gikk det fra Løten til Åsbygda. lange netter og sykkelturer med dbs-sykkelen fra 70-tallet, ble tilbrakt der i sommer 2013. til tross for været, som var bare blåsing og null sol, dro vi til gjetholmsjøen der det var grilling og kos på lur. været tok av og vi dro tilbake. videre på kvelden tok Emilie og jeg en dukkert i hennes basseng, og natten ble lang med samtaler og underlige filmer som vi fant på Nettlfix.


Ragnhild, Nora, Maggi og Malin, kom etterhvert som dagen gikk. bassenget ble brukt til volleyball og latter. da regnet slo til, satte vi oss ute under taket, vi krøyp godt ned i utesofaen og satte gassgrillen på. smeltet sjokolade og bananbiter kom etter hvert, og borte ble det på 1,2,3. da klokken ble mye dro alle av gårde, og stedet jeg sov for den natten var hos Nora. lenge siden sist var det, og huset hennes bærer på mange minner om gale, men koselige jentekvelder fra 8 & 9ende klasse. vi plukket opp Ragnhild dagen etter, og turen ned til Oslo føltes som evigheter. jeg og Ragnhild ble bedt til generalpørven til Nora, og vi fikk se Viqueens Spirit + Force gjøre sitt show. utrolig kult å se på, og jeg ønsker Nora masse lykke til i EM!nå er det bare 6 dager igjen til avreise til Spania, og Emilie venter på meg der. klarer nesten ikke å vente. en del ting må fikses, og kjøpes inn og noen personer må sees før jeg stikker. da kan jeg endelig pakke.

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits