BACK TO SCHOOL

 • 18.08.2014 kl. 21:15

åh jadda. alt med skole er tilbake. ungdommen strømmer over alt. andre nye, andre ikke. denne ferien har vært lang, samtidig som den gikk utrolig fort. vips, så kom skole-veska fram. jeg syntes det egentlig er godt å komme tilbake på skolebenken, ha noe å gjøre, møte nye folk og osv osv. hadde en kjempe bra skolestart i dag på den nye skolen! ganske fornøyd med valget mitt, og jeg ser frem til et studieår med den nye klassen min. jeg er klar til å satse enda mer enn før, nå. gjøre meg selv stolt, liksom. det er målet.

to timer, hva alt vi hadde i dag. disse to timene ble fylt med info, papirer og nye fjes. etter disse timene, fant jeg min Emilie. morsomt å kunne vite at hun er på skolen, rett ved siden av min skole. samtalen om dagen for førsteklassingen tok hele tbane-turen hjem til henne. vi tok en usual kaffe hos naboen, som hørte spent på ossen det gikk for begge på første skoledag. skravl og kaffe hang i luften, og mens Emilie tok seg en deilig powernap, begynte jeg å tegne.

det å tegne, er noe jeg har lagt mye tid i - eller gjorde. jeg kan ikke si at jeg er proff, men jeg kan tegne. det har gått år siden jeg sist tegnet og virkelig satte meg inn i det. i dag startet jeg å tegne igjen, og det var så utrolig deilig. definitivt noe jeg kommer til å sette meg ned med oftere, når det vil komme tid for det. drager, havfurer og u name it, har alltid vært min ting når det gjelder tegning. så i dag valgte jeg å tegne en karakter fra Hobbiten. kanskje jeg viser dere ossen det blir tilslutt, kanskje ikke. 

så dette var dagen alt i alt. jeg er så trøtt nå. grunnen til det er vel at hele sommeren har jeg hatt en forferdelig døgnrytme - en som er snudd opp ned i hvertfall. dette må fikses på, så jeg tror jeg natta nå.

beklager as folkz, men det blir ikke noe high-quality-pictures i dag. over og ut.

NATURHISTORISK LYKKE

 • 15.08.2014 kl. 19:31

så langt, har dagen min bestått av noe utforsking av Oslo's perler. syntes det er så spennende å se noe nytt, og lære historiske fakta. jeg og naboen, har planlagt dette lenge, dette med museums besøk, men vi har aldri hatt tid. hun ville så gjerne ta meg med i den botaniske hagen, et sted jeg aldri har vært. jeg ville så gjerne se på de store skjellettene, som en gang tilhørte dyr så majestetiske og farlige. 


så vi gikk først inn i pamlehusene, og så på planter fra alle verdens hjørner. vi kunne gå i Afrikarommet og lukte krydder, kjenne en god dis i Middelshavrommet og stekende, men fuktig varme i det tropiskerommet. kaktuser så høye som taket fant vi i Ørkenrommet, og trær og planter som vokste i gangeveien med sommerfugler flygende rundt, fant vi i også i det tropiskerommet. vi fant også disse utrolige bladene som ligger på vannet, som faktisk kan tåle en menneskes vekt! papaya + appelsintrær fikk vi også glimt av. ah, så fantastisk. å kunne lukte, se og røre planter fra andre land i Oslo er jo bare helt utrolig.

videre dro vi til zoologisk museum. den botaniske hagen omringet oss hele veien med blomster og busker. trodde vi gikk til dinosaurene, noe som var på den geologiske. likevel så vi mye nytt og rart. en utstilling fra Februrar sto der forsatt, så vi fikk en tur gjennom den også - Sexus. siden det var kunn 20 min igjen, fikk vi gratis runde. utstillingen går ut på kjønn og den var veldig kul. ganske kunterisk også, med ord og forklaringer. veldig svart/hvitt. dyrene ble stillt ut på en helt annen måte her, mer majestetisk kanskje. det var i alle fall flott.


utenom utstillingen likte jeg den zoologiske delen veldig godt. neste gang håper jeg på mer tid, og mer fakta. og mer dinosaurer, hehe.

om kunn 2 dager begynner skolen igjen. kategorien 'Sommer 2014' vil ikke kunne brukes lenger, for ferien er faktisk over. men jeg gleder meg til nye fjes, et nytt miljø og nye fag. på tide å finne frem kladdebøkene igjen! stikker på kino for å se Guardians of the Galaxy mens jeg har friheten til det - vi blogges♥

FILMTRAILER: THE THEORY OF EVERYTHING

 • 11.08.2014 kl. 00:14

The Theory of Everything, er en kommende biografisk-film om den kjente og store fysikeren, Stephen Hawking. filmen forteller om Hawkings tidligere liv, hans reise gjennomlivet og hans første kone, Jane Wilde. vi får også en innsyn ossen hans diagnose, amyotrofisk lateralskrose (ASL), falt inn. hovedrollen spilles av britiske, Edward Redmayne, som blant annet har spilt i Les Miserables. filmen er regissert av James Marsh

jeg ble utrolig truffet av denne traileren, og dette er en film jeg definitvt kommer til å se når den rulles på kino! Stephen Hawking, har utrolig mye bra og si - han er et geni. han har også en historie, og er du opptatt av han og hans ord, vil du elske denne.

som IFLS.com skriver i sin artikkel

Here's the trailer, but be careful: your screen may start to get blurry and a mysterious lump may form in your throat. I'm not sure what that's all about.

Norgespremiere er den 06.02.2015

A LAST GOODBYE - BUT NOT FOREVER!

 • 10.08.2014 kl. 23:16

etter nok filmer, ble kvelden i går ganske sein. tilslutt endte det opp med en grøsser man ikke kan kalle grøsser, i såfall en B-grøsser - om man kan kalle den det. det var mer drama enn det var skummelt. uansett, lange kvelder ender alltid opp med å stå opp passe seint. og det gjorde vi idag. ble ringt opp av Nora, og vi dro rett ned til møtestedet. tok som vanlig en chailatte + mat som virkelig fristet.

Nora og Petter var i sin egen spillverden med Othello. og plutselig var vi på samtalen på at tiden til USA var kort. det ble diskutert gjenstander som skulle bringes og osv. ja, det er trist. venninner du en dag møtte hverdag på skolen. venninner som du har opplevd så mye crazy med. men hvorfor skal jeg være trist? de begge skal ut på sitt livs eventyr (dems første ihvertfall), og det beste for dem er at vi er glade og unner dem all lykke på dems reise over det store blå. for en mulighet. plutselig måtte Nora dra. og plutselig ga vi hverandre vår siste klem, for 10 mnder i hvertfall. 
men Krølle, dette skal gå så bra! ha en kjempe fin tur og kos deg masse mens du er i fantastiske USA♥ veldig veldig glad i deg!!

etter avskjed med Nora, var Oda ferdig på jobb og turen gikk til henne. med boller på bordet, isbiter i høyeglass og ferdig grillmat ventende, var det snart min og Emilie's tur til å dra. vi startet med å pakke, og helladussen så mye klær det var å ta med seg, haha. konstant kikket jeg på klokken. for disse 4 dagene var på vei til ende. jeg er så takknemlig for å ha disse jentene i livet mitt. så takknemlig at dere alltid tar meg i mot med åpne armer, da jeg kommer med kofferten fra Oslo. takknemlig for at jeg fikk disse 4 dagene med dere, og hadde det kjempe bra.

bussen vi skulle ta, var snart på buss-stoppet ved Oda. det var tur til å si hadet igjen. nå skulle jeg dra. vi ble stående klemmende i gangen, og jeg sa gang på gang; have fun. lev det. fordi du skal ut, ut i verden. Oda skal til Canada, til den franske-delen. og igjen, det er ingen grunn å være trist - for jeg unner dere begge to.

takk for 4 dager hos deg Oda - takk for meg. kos deg videre av sommerferien, og god tur! kjempe glad i deg ♥ vi sees igjen

PIZZA N MOVIES

 • 09.08.2014 kl. 23:41

kvelden blir nå tilbrakt med disse jentene, hjemmelagd pizza på bordet og filmer til å undre og gape over - men det er akkurat slik jeg liker det. dette blir siste kvelden hos Oda, så jeg skal i hvertfall kose meg så mye som mulig!

DET ER PÅ BYGDA DET SKJER

 • 09.08.2014 kl. 20:06

ja, for det er på bygda det skjer. gårsdagen ble tilbrakt med de herligste, og hælladussen - lenge siden jeg har hatt det så gøy. før på dagen, kom nemlig Emilie opp fra Oslo. vi dro fra Oda til Nora, og stemningen var bra fra ettermiddag til kveld. med hatter som ingen kunne motstå, personligheter som lyste opp rommene mer enn noe annet, er dette en kveld jeg kommer til å huske godt fremover. og særlig de to jentene, Oda & Nora, som skal over det store blå og bli der ett år. derfor var det, i går, en kveld for dem der alle var tilstedet og hygget seg.

i dag sto vi opp passe seint, hehe, og dro videre til Løten sentrum for å ta en kaffe. Oda var på jobb, og da vi kom innom kunne hun endelig sette seg ned med oss. her er jeg med Emilie og Emilie. nyter en god chai latte, favoritten.

vi er tilbake, og det skal mekkes pizza for kvelden - det blir sikkert også plenty med filmer, såklart. vi blogges seinere♥

NASA - SPACE SOUNDS

 • 08.08.2014 kl. 14:52

wow. her om dagen kom jeg over en nettside for geeks som elsker alt med forskning av universet. der kom jeg over en artikkel der det sto om at NASA hadde klart å fange lyder av ulike planeter i vår galakse. hæ, lager planetene lyd? og kan lille jeg, få høre det her og nå? såklart. universet er visst veldig bråkete, og det har forskere lenge forstått. NASA har da sendt ulike instrumenter opp, og disse har tatt opp støyet eller lyden av ulike planeter.

i starten var det skummelt og merkelig - tenk at jeg får muligheten til å høre lydopptak av en planet som er milevis, kanskje år unna. planeter som mitt menneskeøye aldri kommer til å se på nært hold, men istedet får høre. så utrolig vakkert og praktfullt det er. så stort og mektig, men samtidig tomt. så det er det jeg vil dele i dag, dette jeg har nå sittet og undret over, men samtidig takket for. fantastisk er det rette ordet. takk NASA!

må legge til at 'Song of Earth' er den fineste av dem alle.

HAPPY HOME

 • 07.08.2014 kl. 22:10

da jeg endelig hoppet av bussen og jeg ankom den velkjente gården til Oda, ble jeg møtt av Ragnhild på vespaen. litt etter kom Oda kjørende på gressklippern, og jeg måtte le - jeg har seriøst savna disse. gården til Oda er mitt andre hjem. jeg liker å si det fordi vi alle jentene har tilbrakt så mye tid her, og fordi jeg føler meg rett og slett hjemme. da jeg la fra meg mitt, satte vi oss ned for å høre på hverandres 'siste nytt'. Synne kom innom en tur og delte sin vannmelon til alle oss rundt bordet.

men vi var forsatt ikke alle. for seinere kom Emilie og Malin, scootende inn og gjorde sin entre med bucket-hat og sol-hat. og rundt det lille hagebordet som nå var inne, satt vi fra solnedgang til det var bekmørkt. jeg tror vi alle drakk ihvertfall mer enn to kopper med te hver, mens det var samtaler fra A til Å. det er så godt, for med disse jentene kan vi snakke om alt, og finner alltd noe morsomt i et trist tilfelle. 
i dag har jeg tusla for meg selv i den lille byen jeg engang bodde i. kan vel ikke nekte på at jeg har savna det stedet her. jeg møtte også ei venninne, og flere folk skal møtes nå også! vi har akkurat spist pizza, og loff med reker var også på bordet + majones da. som dessert var det håndplukkede rips med vaniljesaus. det var alt for i dag. over og ut, vi blogges seinere ♥♥♥

HUN SKJØNNE

 • 06.08.2014 kl. 00:33

i stad fikk jeg endelig et gjensyn med Christine! altfor lenge siden sist vi møttes, men det var godt å se henne igjen. jeg og Christine, ble kjent gjennom dansen og enda jeg har lagt mine danse-sko på hylla, prøver vi å sees. nå som hun har flyttet til byen gjør det alt enklere, og jeg er så glad for det! med en burger og en iskald mango-smoothie, ruslet vi langs Karl Johan, bablet om alt og ingenting. vi havnet til slutt på denne benken i Slottsparken der vi ble sittende lenge å snakke videre

før jeg kom, hadde hun vært på Doda og kjøpt seg et par nye tåspiss-sko. lenge siden jeg selv har gjort det. når det gjelder sko - dum som jeg var, i tvil om at været i dag skulle være tørt, gikk jeg rundt med Hunters + paraply. det var slitsomt og flaut, men you´ll never know.

noen dansebilder måtte vi jo såklart ta, men med meg i Hunters - ehh. derfor ble det kun av Christine! etter noen få knips, gikk vi nedover igjen og vi havnet til slutt i Christine´s nye leilighet! og gurimalla så fint det var der - i hvertfall til å være studentbolig syntes nå jeg. et sted og ei jente jeg definitivt kommer til å besøke masse.

jeg og christine har begge en greie for te og kaker. fra det lille "kjøkkenet" hennes fikk jeg hjemmelagde muffins med kanel og eple. hun dro også fram en liten boks med masse teposer av alle mulige farger. jeg valgte en søt med rød farge, og vi ble sittende å se på en koreansk-serie hun har forelsket seg i. klokka begynte å tikke, og etter en + nesten to espisoder, var det over. det nye albumet av Jason Mraz ble spilt, mens vi ´Pinsa´ på Pinerest, og tilslutt var det hele over.

nå er jeg hjemme og skriver ut bilder til noen gaver. for i morgen går turen til Hamar/Løten. Its been a long time since I came around, der ja. skal bli deilig å se de gærne, men fine jentene mine igjen - det er altfor lenge siden sist. så vi blogges!

DARK BLUE PASTEL

 • 05.08.2014 kl. 15:34

fikk låne denne Essie-neglelakken av Emilie i går. syntes det er så kul og den har en enkel farge. jeg pleier egentlig å bruke mørkere farger enn lyse når det gjelder negler, men jeg har fått smaken for litt pastell. siden den er så tynn, må jeg legge tre lag - slik at den sitter lengre. tipper at denne er å lett å få tak i, hvor enn man skulle finne Essie. jeg er ganske fornøyd med fargen. den ser veldig lilla-mørk ut her, men den er mye lysere. fargen er som blogg-overskriften.

nå går turen ut til sentrum med nylakkede negler!  turen tar til Christine, jenta som jeg har savnet så mye ♥♥ derfor blogges vi seinere!

 

A SOUND OF THUNDER

 • 04.08.2014 kl. 18:00

ah, som jeg elsker disse lydene. ved å søke opp 'sounds of planet earth' finner man så mye fint. regn er faktisk den fineste lyden jeg vet om, selvom man aldri nyter lyden eller regnet når det først kommer. det er så avslappende og godt for øret, mer har jeg ikke å si. jorda og dens lyder er alt i alt vakkert og enestående. for en verden! 

ON SUNDAYS WE WEAR BIG SWEATERS

 • 03.08.2014 kl. 17:52


og det er akkurat slik jeg liker å taffe rundt på en søndag som dette. med en haug av sjokolade og andre søtsaker, som vi har fått tak i, blir det en filmkveld. vi har tenkt til å se Harry Potter. over 20 ganger er alle filmene sett, men jeg går aldri lei. historien og eventyret er noe for seg selv og jeg vil alltid beundre JKR for hennes fantasi. i store gensere og sittende i en god sofa skal filmen snart rulles, og om vi gidder kan det bli langt ut på natt - det er forsatt sommerferie.

06:30

 • 03.08.2014 kl. 15:46

FILM; SPANIA 2k14 (Kygo Remix)

 • 01.08.2014 kl. 18:42

Hei dere! 

jeg har lenge hatt disse utrolige kule ideene om filmer, jeg vil lage. og denne gang ble det faktisk noe av. siden April-Mai, har jeg tenkt ut en sommer-video til musikk av Kygo. jeg vet ikke hvordan, men slike ideer og bilder bare popper opp i hodet mitt ,og jeg får dem ikke ut. 

nå som jeg dro til Spania med Emilie, tenkte jeg at dette gjorde hele filmen bedre. som jeg har skrevet, fikk jeg et undervanns-kamera, noe som var part-of-the-plan, og dette ble så utrolig kult! jeg filmet helt vanlige stunder også med kameraet mitt + emilie sitt. nå er alt endelig ferdig og jeg vil vise dere hva vi har lagd. jeg måtte få litt hjelp med redigering, og det tok ikke lange stunden. filmen varer i 5min og viser øyeblikk fra turen vår. bakgrunnsmusikken er av Kyla La Grange, men denne versjonen er mikset av norske Kygo. ahh, jeg bare elsker den!

så her er den, videoen vi har laget, og jeg lover at flere av disse typer videoer kommer! dette var så utrolig deilig å få gjennomført, og kjempe gøy å drive med. fortell meg hva du syntes, jeg er takknemlig for hver kommentar, og hvis du lurer på noe er det bare å spørre. Takk!

btw: se den i 1080p for best kvalitet.

/feed your soul/

WELCOME AUGUST

 • 01.08.2014 kl. 18:16

første August i dag! nedtelling til skolen har alt startet, og det er på tide å nyte ferien før den er over.

denne uken har bestått av bare jobbing på Norway Cup. det er lange dager, og mye forskjellig som skjer. spillere kommer og går, skuffet eller glade. jeg har ikke noe imot denne jobben, tenker det er en ganske grei sommerjobb. noe må jeg ihvertfall gjøre. emilie og jeg har prøvd å være så mye som mulig ute etter jobb, men siden vi blir så slitne blir det bare til ingenting eller kort tid ute med andre. på onsdag bestemte vi for oss at is og brownies, det skulle vi ha i dette været. vi ble bedt over til naboen som venta på oss med is. vi tok med pakke-brownies, mekka og spiste så mye at vi ble alle sittende kvalme til slutt.

i går var det nok en slitsom dag på jobb, og vi bestemte oss raskt under frokosten at dagen skulle være rolig. da vi kom hjem, var det godt å ta en dusj og stikke ned til naboen igjen, barfot med den gode Hollister-buksa. vi tok stein, saks, papir og det ble ikke PLL-maraton, men Forrest Gump. like greit, filmen er god. været er så fint, men samtidig slitsomt. jeg kjenner det begynner å bli for mye. varmen kan få gå, og regnet er velkommen, men solnedgangene vi får fra det alt  for varme været, er så fantastiske og jeg måtte knipse ett par bilder.

hele himmelen var så varm og fin. til og med spøkelseshusets hage, rett over veien, var det fint. idag var det en annderledes dag, for i dag dro mange hjem. lag sjekket ut, store busser kom til og nye oppdrag ble sagt over walkie-talkien. i morgen er Norway Cup til ende, i hvertfall for vår del. nå har vi bestemt oss for å ta en tur til sentrum og se The Other Woman på kino. jeg vet ikke, jeg er egentlig ikke helt på de type filmer, men det er vel verdt et forsøk. dessuten trenger jeg en humoristisk film som det nå, så om du har sett filmen på kino, fortell!

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits