GREY WEATHER

  • 24.07.2014 kl. 18:14

Heisann! Idag sto jeg opp av varmen i teltet. Emilie var allerede hos seg selv  og gjorde seg klar til jobbintervju. jeg har vært så tørr i halsen i hele dag, og slukt i meg alt kaldt drikke jeg kan fkk tak i. tror det er fordi det var så tett og varm luft i teltet. vi begge møttes hos naboen, og tok frokost på det indiske-fatet hennes. vi dro videre til sentrum, og på veien til tbanen hørte vi det buldre over oss. elsker sånt vær!etter intervjuet, rusla vi bare litt rundt i byen. fant en fotobutikk, og jeg er helt forelsket i disse Fujifilm-polaridkameraene. definitivt på min vil-ha liste!
vi er nå tilbake, og det rasler i trærene ute. det blåser god og varm vind nå. vi har alle vinduene oppe her, og sitter godt i stoler rundt fatet med masse kubbelys. planene videre i dag, vet vi ikke. så imens, får vi bare tygge på det nye og gode knekkebrødet fra Ryvita, mens vi gosser oss med Fling. appen der du kan sende et bilde til folk fra hele verden. utrolig gøy!

O-TOWNNN

  • 24.07.2014 kl. 02:24


dette var dagen min i bilder, som jeg tilbrakte med Emilie. søt, men ikke minst morsom dag. akkurat nå ligger vi dette store teltet til naboen, der vi har strøm og alt vi trenger. utrolig koselig!  i morgen, skal vi til sentrum igjen. disse sommerkveldene blir desverre alt for seine, noe som ikke er bra når jeg om to dager skal jobbe i ett på Norway Cup. så jeg tar natta, og vi blogges videre ♥

EGYPTIAN SPICE ☼

  • 22.07.2014 kl. 22:33

Heisann!

dere vil ikke vite når jeg sto opp i dag, ahha - det blir for flaut å dele. uansett, har jeg startet å se en serie som heter Reign. dette er mye av grunnen til at jeg sover så lite, og står opp alt for seint, men jeg bare elsker hele storyen. litt fakta, og litt fiksjon. serien er basert på historie, og så langt har jeg lært masse om England og Mary av Skottland, woho. neida. prøvde meg på Game of Thrones også, noe som ikke falt i smak. vet alt for mye allerede, desverre.

denne dagen er en av de dagene man ikke husker, en av de ubrukelige dagene. har bare tusla rundt  med hårdotten på hodet, i store joggebukser og spist pizza. også har jeg testa den nye Yogitea teen min. ahh, de alle er så gode, men jeg har allerede en favoritt. og jeg bare elsker visdomsordene du får med + yoga øvelser. en te for disse med en travel hverdag og for de som bare vil slappe av. jeg kjøpte teen på Sunkost, der de har hyller av forskjellige smaker som passer alle. du finner også disse i andre kost-butikker. jeg kjøpte to til, men jeg liker å ha teen min hos venner også, av en rar grunn, så de er ikke hjemme for øyebliket, haha.

dette er Egyptian Spice. falt for lukten, noe jeg alltid sjekker ut når jeg kjøper te. den inneholder kanel, ingefær, kardemomme og masse mer. dette er min favoritt fordi alle disse ingedriensene er de beste jeg vet. er så stor fan av bla. ingefær og dens effekter på kroppen. til tross for teen, er jeg veldig slukt av alt med Egypt, så Egyptian Spice er noe for meg. ved dagens te-kopp, fikk jeg et veldig smart og dypt budskap også. disse får meg skikkeig til å tenke.

har du smakt Yogitea? fortell meg din favoritt!

I'VE BEEN HOME FOR A WHILE

  • 22.07.2014 kl. 21:50

God kveld!

tok meg friheten til å blogge litt. vi kom nemmlig hjem fra spania natt til fredag, og jeg har mye å fortelle dere. ettersom det ikke fantes noe form for WIFI der vi bodde i en uke, ble det null blogging. men jeg tok med kameraet mitt rundt og klikket så mye jeg kunne. starten av uka inneholdt utoforsking av byen vi holdt til, og mye bading og undervannskamera-tagning. det ble sene kvelder med gode retter på fortaus-resturantene med utsikt over alle båtene som sto stille i havn, og en endeløs horisont som bagkrunn. vi valgte å spise indisk og ta en strandtur etter magene var fulle av krydder.

vi prøvde mest mulig å spise ute, og det gikk fra kinesiske supper til store pizza stykker som dekket hele tallerkenen. siden Emilie forsatt var i spania, og enda er, valgte vi to av dagene å ta en tur til henne. en trekvarters kjøretur med bil og vi var fremme. hvor ofte er man på ferie i samme land som sin bestevennine, og nærme? ingen tid å miste! disse dagene var lange og gode, og begge familiene spiste ute sammen i spanias gode tempratur og atmosfære.

vi ble servert spansk mat, og crickert-kamper ble sendt på tv-skjermene. samtalene melloms oss ungdommen gikk fra det ene til det andre. 

late dager ble det også. jeg leste ferdig 'Paktens Voktere' av Tom Egeland og levde på spansk is jeg fant i fryseren. dager som dette er gode også på ferie. en tur til nabobyen, Puerto Banus, ble det også. en by fylt av mektige dufter, ekslusive biler, store butikker med vesker verdt tusner. på rad og rekke, innover gatene, kunne man skimte Tom Ford til Versace til Gucci. båter, så digre som hus var det der også! tilslutt endte det med en dag på senteret, der vi kjøpte inn litt av hvert. kjøpte meg noe smått på Hollister. siste måltid ble, igjen, kinesisk og vi lot oss gape over alle de fortryllende skattene vi fant på markedene rundt om resturantene. alt fra tenner til store dyr, vakre steiner, fengslende og mystiske røkelser, til historiske gjenstander som har fulgt veier opp i Himmalays fjelltopper. utrolig mye gøy og spennende man kan finne!

2 uker var omme. resien tok slutt og avreise ble rundt 9. med mage på Burgerking og is løp vi til flyet. vi fikk med oss den fineste julisolen, som var på vei ned og la et rødskjær over de spanske høyefjellene vi fløy over. på vei til Norge fikk vi se månen stå opp med Franrike som teppe, noe som var et flott syn! det var nok for denne gang. det bringer på flere eventyr, og neste år blir det et helt annet sted. vi blogges!

LAZY DAYS

  • 08.07.2014 kl. 16:25

som overskriften forteller så har det, ja, vært veldig late dager her i Marbella. til tross for at jeg gikk en topptur i de spanske fjellene søndagmorgen, i stekende sol, har disse to dagene bare inneholdt soving til langt ute på dagen og vannpipe. etter den flotte, men slitsomme turen opp i høyden, hoppet vi med en gang ut i bassenget. det var godt å ha gjort det også. jeg mener utsikten var utrolig flott, og vi så utover hele kysten. Emilie og jeg, valgte etter bassenget + middag å gå ut til boblebadet. det begynte å bli mørkere, og vi satt der med vannpipa til vi måtte gå inn igjen. deretter valgte vi å se 'The Beach' med Leonardo DiCaprio. en film jeg anbefaler alle å se, for jeg elsker budskapet, og Leo spiller glimrende i denne rollen.


i går, dro vi rett ut for å spise lunsj og vi kjørte videre til et kjempe stort senter - La Cañada. med store klesbutikker på hvert hjørne, bla. Hollister og Topshop, var det mye å se på. også var det en kjempe stor kino gjemt i andre etasje, fulgt av  gode godteributikker med søtsaker man ikke finner i Norge. etter mange timer, dro vi endelig hjem og vi spiste middag hjemme. utover kvelden, med røyking av vannpipe på terrassen, så vi igjen en film, og denne gangen ble det en romantisk komedie med Ryan Gosling og Emma Stone - Crazy, Stupid, Love.


nå sitter vi, igjen, fastklemt i sofaen og om ikke mange timer, kommer endelig min familie ned. det blir trist å si hade til disse, for jeg har hatt det veldig bra denne uka med dem. vi skal videre bortover kysten, og jeg kommer til å blogge om stedet vi skal, seinere. vi blogges ♥

 

VAKRE FUENGIROLA

  • 05.07.2014 kl. 01:36

buenos notches, amigos!

denne dagen har vært så lang og bra, og den har inneholdt mye av godt vær her i Spania. det var ikke så enkelt å få opp 'my partner in crime' som jeg sover ved siden av. da vi endelig hadde fått på oss badetøy, la oss på solsengene, smurte oss godt med solkrem, kunne vi med god samvittighet ligge der i et par timer. en mann, vi ble møtt av i inngangen, ville så gjerne ha oss med på salsa og zamba-kurs, men det ble desverre ikke det denne gangen - siden vi hadde planer for dagen. for etter lange timer i sola, ble Fuengirloa stedet vi skulle tilbringe resten av dagen.

Gud, så fint. med små og trange gater, fine hus og koselige mennesker. det krydde av små shops, og fortaus kafeer - et paradis uten like, for meg. en gammel katolsk kirke, fikk vi også gå innom. og vi knipset noen bilder, selvom det ikke var lov. jeg følte meg hjemme. etterhvert som vi gikk, med be beste iskremene på pinne man kan få, utforsket vi butikker og tilslutt måtte vi sette oss ned for noen minutter. de skoene jeg brukte var ikke det smarteste valget, but hey - do it for the outfit. 

på vei tilbake, til kirken, ble jeg så glad. mennesker vi møtte på, vinket og smilte til oss. det var til og med, menn som komplimenterte oss og sa pent 'bonita', når de gikk forbi. alt jeg kunne gjøre var å smile. det er ikke ofte det skjer, og det skjer ihvertfall aldri hjemme, haha. husene som omringet de trange, steinlagte gatene, var alle i slags farger og dette er hva jeg kaller en spanks by. forbi gikk vi en spansk resurant, og der vi spiste vi alle mann middag. åh, det var såå utrolig godt. aldri, har jeg smakt en så god salat. og atmosfæren, den var perkfet. vi spiste utenfor resuranten, med fontene i bakgrunnen og en gammel mann spilte fine melodier med trekkspillet sitt og smilte som en gal. spania, jeg elsker deg.

før vi valgte å gå tilbake til mini-golfen, stakk vi innom noen shops, og jeg ble så forelsket i en arabisk-butikk. det var hundrevis av magiske lamper hengende i taket. puter, små bord, med egyptiske te-kopper og te-kanner. vannpiper, store og små potter, røkelse og massevis av smykker var overalt. det var farger overalt. ah, jeg bare elsker disse 'jallah-stedene'. ut av butikken, tok vi med oss en vannpipe. dette er noe vi ser fram til å bruke i morgen, hehe.

på veien tilbake gikk vi langs stranden, og masse mennesker var samlet på alle de små utestedene, fastklemt til tv-skjermen for å følge med på 'salsa-kampen'. brasil's og colombia's flagg var overalt, og etterhvert som minuttene gikk, var det mindre folk å se. store poser, fine bilder og store smil, mette mager,men vonde føtter ble med hjem. på disse tre dagene har pengene blitt mindre, men med god samvittighet. jeg har da fått en vannpipe for 80 norske kroner. idyllisk og koselig, ble Emilie og jeg, sittende ved bassengkanten med føttene nedi for å kjøle føttene. klar og fin himmel var over oss, og stjernene skinner klarere enn på lenge. det er nå tid for å ta natta. det byr på flere eventyr i morgen. god natt ♥

SOLSENGER & SPANSK TE

  • 03.07.2014 kl. 23:03

til tross for at vi sto opp kl halv 1 i dag, etter gårdsdagens lange kveld, klarte vi tilslutt å komme oss ut. vi forsvant nedover til bassenget, la oss i sola og ble liggende der lenge. skillet er på plass,og etter flere timer i sola, spiste vi god pizza. så egentlig har vi ikke gjort noe særlig enn å ligge på solsengene. etterhvert gikk turen ut i dag også, men bare i nærheten. vi dro til samme sted som i går, men i dag ble det spansk te og andre godsaker. himmelen ble så fin og rosa, og vi skal nå ut til stranden for å ta litt bilder ved havet. mørket gjør ingenting, for ingen stopper Emilie og Maria, haha. vi bloggasss seinere, amigos

DAG 1 I SPANIA

  • 03.07.2014 kl. 22:39

etter god natts søvn, gikk gårsdagens tur til Miramar senter på dagen. lovte meg selv å spare litt på euroene, noe som jeg klarte, men jeg kjøpte forsatt masse undøvendig. typisk meg hhaha. det ble kjøp av kjole, sko og mye annet jeg må presse ned i den trange og lille kofferten, men jaja. etter en time eller to, på det store og åpne senteret, ble det middag på Mr. Wok. utrolig bra resturant! det var som en buffe, med all mat liggende, og man kunne bare velge og vrake i det man ville ha. det var alt fra sushi, wok til pudding og annet god dessert. stilrent og moderne var det innvending og jeg likte meg veldig godt der. 

da vi kjørte mini-golfen hjem, hoppet vi med en gang ut i det store blå bassenget da vi kom hjem. endelig prøvde vi undervannskamera mitt, og det ble så kule bilder! 
solen gikk ned, og Emilie og jeg bestemte oss for å ta en tur ut i byen for å ta en kaffe. vi pynta oss, med dangens fangt på Miramar. turen til kafen, klarte jeg å miste såla til den ene sandalen min :( godt at jeg kjøpe et par nye sko! det endte med en smoothie på et lite og søtt utested.

etter to store supergode og freshe smoothier med masse eksotiske frukter, valgte vi, igjen, ta en dukkert i bassenget. kjempe skummelt og mørkt, ahah, men vi fikk noen kjempe freshe bilder der også. natten kom, og vi ble oppe ganske lenge, og lyset fra spansk-tv omfavnet rommet. der var slutten på dag en, i spania, og flere morsomme og chille, skal det bli.

MARBELLA

  • 02.07.2014 kl. 01:18

hola! endelig er jeg i spania, og jeg ble tatt godt i mot av Emilie og hennes familie da jeg landet. utrolig godt å se jenta mi igjen, og tæn har hun blitt også. latter og rare samtaler er det alltid mellom oss to. etter jeg ble servert hjemmelaget god pasta, tok vi en gåtur til stranda, der begge to knipset bilder av hverandre og havet. jeg har ikke fortalt dere om det utrolige, men gamle Canon-kameraet jeg fant i pappa's skoff. 1966-modell og greier, så her blir det ekte bilder. kommer til å blogge om det seinere.

imorgen byr det allerede på nye eventyr, og tidlig skal vi stå opp for å teste ut dykkemaska mi. deretter skal vi på et stort kjøpesenter, med Primark og osv osv. det blir gøy! skal finne mange fine spanske skatter. seinere på dagen kommer vi sikkert til å gå ut og spise. vi tar med kamera overalt, så vi blogges i morgen.

adiós

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits