BY THE SEA

  • 30.06.2016 kl. 17:37


Hei søte! Jeg har akkurat kommet fra Fredrikstad, der kjæresten og jeg har vært siden søndag kveld. Utsikten var fantastisk, hele hyttestedet egentlig. Vi var ikke så heldige med været, ettersom det blåste kraftig hele tiden eller regnet. Men litt sol var det, og vi solte oss masse når den først var der.

poplintopp // zara

Kveldene besto av masse god mat som vi mekka selv, god stemning og masse film titting. Må si jeg er passe lei å se filmer/serier nå, og er klar for andre aktiviteter som skal skje denne sommeren. 

Hva er planene deres for sommeren?

5 GODE TIPS FOR LENGRE HÅR

  • 17.06.2016 kl. 12:46

Jeg har gjort mye rart med håret mitt gjennom tidene, og det er det vel flere som også har gjort. Jeg hadde veldig langt hår i fjor sommer, men det ble så slitt at jeg tilslutt måtte klippe bort halvparten. Etter klippen har jeg bestemt meg for å ta mer vare på håret mitt og hva jeg putter i det, slik at det kan vokse ut et sterkt og sunt hår.

For å få til dette må man såklart endre litt på hårrutinene, og legge til noen nye vaner i hverdagen. Jeg har lært at håret er mer enn bare pynt, men en del av kroppen. For mange er hår bare hår. Håret mitt var tørt og trengte virkelig en klipp, men jeg brydde meg ikke så mye. Jeg rettet det altfor mye en periode, glemte balsam av og til, og tok ikke hensyn nok når jeg børstet det. Ikke gjør disse feilene! La det være naturlig, balsamer det hver gang, og bruk tid med børsten.

For å vokse ut et sterkt og lengre hår burde du følge disse 5 tipsene. Jeg har lest en del om hårbehandling, og det er mange av disse tipsene som går igjen. Håret trenger alltid balsam etter shamponering. Shampoo er et vaskemiddel for håret, og fjerner de naturlige oljene hodebunnen produserer. Balsamen er altså oljene du trenger, så det er derfor viktig at man alltid balsamerer etter shampoo. Å ikke balsamere er det dummeste du kan gjøre mot håret ditt!

Skyll håret med kaldt vann etter hver hårvask. No kidding. Dette er kjempe viktig, og jeg har begynt å gjøre dette hver gang. Det lønner seg ikke med for mye varme for håret, så en kald skyll for håret vil gjøre det mykere, og det blir ikke like fort fett. Håret elsker det! 

Bruker du hårmaske/hårkur? Hvis ikke, invister i en! Håret trenger mer pleie enn man tror. Når man bruker shampoo åpnes skjellagene i håret. Hårkuren brukes etter shampoonering, for å at det skal trekke inn i håret og pleie. Deretter brukes balsamen, som lukker skjellagene. Olje er noe også du kan gjøre. Jeg oljer håret av og til med mandelolje. Denne oljen inneholder mengder med vitamin E, som er supersunt for hodebunn og hår. Dette er et viktig hjelpemiddel mot tørt hår. Du kan enten ta litt olje i hodebunnen etter en dusj, eller sove med det i en natt og vaske det ut dagen etterpå. Castoroil kan også brukes. 


Grer du håret feil? ALDRI gre håret fra hodebunnen og nedover. Det sliter så enromt. Jeg lærte av en frisør at man skal jobbe seg oppover med håret. Start på tuppene, lett og enkelt. Så forsetter du oppover. Og ikke gre det når det er vått, gre det heller før dusjen. Hvis ikke kan du gre det mens balsamen er i, for å få de største flokene vekk.

Sist, men ikke minst: klipp. Det lønner seg å klippe det ofte, selv om du sparer. Du bør følge med på hårtuppene dine, og unngå flisete tupper. Men hårtypen og hårets helse avgjør selvfølgelig hvor ofte du må besøke frisøren.

 

Har du noen gode hårtips?

MOODBOARD THURSDAY

  • 16.06.2016 kl. 19:42

I FANGET

  • 14.06.2016 kl. 16:12


sko//Birkenstock shorts//Levis

God ettermiddag! Etter en sein frokost tok vi oss en tur på brygga, og det ble noen ro-turer på vannet. Vi hadde alle hundene med oss, og vi koste oss i sola. Jeg har fått meg nye Birkenstock, og er kjempefornøyd med de. Jeg orket ikke å gå med de basic fargene, så jeg gikk for noe sprekt denne sommeren. Derfor valgte jeg oransj, og jeg er kler de faktisk veldig godt. 


Fargen passer også svarte eller mørke jeans super godt! Skoene bestilte jeg på Miinto.

Hva syntes dere om fargen?

TIPP TOPP

  • 01.06.2016 kl. 15:36

Hallo!

Endelig er skriftelig eksamen unnagjort, og i går feiret vi! Det er så deilig at det er bare en eksamen igjen. Etter 4-5 timer inne i et super kaldt klasserom, ble vi alle slått av den stekende sola og varmen ute. Det er endelig sommer dere!

Vi feiret med å stikke til Slottsparken, og tok med oss vannmelon og is. Deretter dro vi til en resturant i Parkveien - Lorry. Det er et veldig koselig spisested, og syntes absolutt alle burde ta seg en tur. Vi satte oss ute, og det var en liten følelse av å sitte på et spisested i Italia der vi satt. Det ble bestilt blåskjell, som var dampet i tomatsaus og hvitvin, og vi fikk pomme frites ved siden av som en liten følelse av av moule frites. Det så fantastisk ut!

Håper alle har en fin dag videre!

miwf

MARIA ISABELL W.F⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits