PAKKE I POSTEN

  • 26.06.2014 kl. 16:01

endelig har jeg fått tak i et undervannskamera, og i dette tilfellet - en undervannsmaske med kamera. det ble ikke GoPro denne gangen. jeg ble anbefalt Liquid Image, og gaven, som jeg fikk fra pappa, er ment for spania-turen. selvom spania ikke er kjent for korallrev og ulike undervannsarter, ser jeg frem til å bruke denne. etter gransking av deler og bruksanvisningen, ser dette ut til å være utrolige bra greier og jeg gleder meg bare enda mer til spania-turen nå som jeg har dykkemaska i hendene. det kan både filmes og fotograferes. med 8MP, og opptil 32GB virker dette lovende. minnebrikke er ikke inkludert - dette er altså noe jeg måtte kjøpe ved siden av. men USB-kabel, for å kunne overføre filene, er med, samt silikon (i tilfellet det skulle komme sprekk noe sted). det mest pratiske av alt; den er ikke tung i det hele tatt!

 

hva syntes dere om det nye kameraet mitt? Og har dere noe tips ang denne modellen?

FØLG MEG PÅ TUMBLR

  • 25.06.2014 kl. 20:00

MIDTSOMMER LYKKE PÅ BYGDA

  • 25.06.2014 kl. 19:27

de siste fem dagene har vært utrolig gode. etter VG-lista på Rådhusplassen tok turen, dagen etter, til Hamar. togturen tok sin tid, men heldigvis hadde jeg selskap av fine Nora. godt er det å kunne snakke om alt og ingenting, med Mjøsa som bakgrunn og sola skinnende gjennom glasset. og enda bedre var det å kunne få se to andre skjønninger da toget stoppet på Hamar skysstasjon. Gud som jeg har savnet alle jentene der oppe!

Bygdas festligheter sto i kø. etter kake og god mat, ble det en sen kveld på furusaga med mange. våknet kl 13:30 til Oda´s stemme og solskinnet i ansiktet. vakre Oda har nå tatt turen ned til Nice i Franrike for språkkurs. etter klemmer og gode ønsker, gikk det fra Løten til Åsbygda. lange netter og sykkelturer med dbs-sykkelen fra 70-tallet, ble tilbrakt der i sommer 2013. til tross for været, som var bare blåsing og null sol, dro vi til gjetholmsjøen der det var grilling og kos på lur. været tok av og vi dro tilbake. videre på kvelden tok Emilie og jeg en dukkert i hennes basseng, og natten ble lang med samtaler og underlige filmer som vi fant på Nettlfix.


Ragnhild, Nora, Maggi og Malin, kom etterhvert som dagen gikk. bassenget ble brukt til volleyball og latter. da regnet slo til, satte vi oss ute under taket, vi krøyp godt ned i utesofaen og satte gassgrillen på. smeltet sjokolade og bananbiter kom etter hvert, og borte ble det på 1,2,3. da klokken ble mye dro alle av gårde, og stedet jeg sov for den natten var hos Nora. lenge siden sist var det, og huset hennes bærer på mange minner om gale, men koselige jentekvelder fra 8 & 9ende klasse. vi plukket opp Ragnhild dagen etter, og turen ned til Oslo føltes som evigheter. jeg og Ragnhild ble bedt til generalpørven til Nora, og vi fikk se Viqueens Spirit + Force gjøre sitt show. utrolig kult å se på, og jeg ønsker Nora masse lykke til i EM!nå er det bare 6 dager igjen til avreise til Spania, og Emilie venter på meg der. klarer nesten ikke å vente. en del ting må fikses, og kjøpes inn og noen personer må sees før jeg stikker. da kan jeg endelig pakke.

SKOLESLUTT

  • 20.06.2014 kl. 03:28

jeg må starte med helgens to gullkorn som besto av poolparty og bursdag. fredagen besto av dårlig vær, og målet med skoledagen var matte. med vgs-elever uten lærere i frognerparken ble det ikke noe pratiskmatte, og det endte opp på espresso house der vi drøya den i 4t, før turen gikk videre til Ullern. formålet var egentlig en avslutningsfest siden det er så mange fra årets kull som ikke velger å forsette videre til høsten. det endte med nok personer, for min del. god stemming, høy musikk og pizza ble servert. etterhvert som flere gode folk kom, ble boblebadet varmet opp og badstua gjort klar. det er lenge siden det har vært en god kveld som dette!dagen etter, startet det med jobb på Oslo Comic Expo, noe som var faktisk veldig spennende (anbefaler alle å sjekke ut The Urban Legend). turen gikk videre til et sted nærme Kolbotn og der ble det feiring av Emma´s bursdag. sola var med oss, blomsterkransen var på, grillmaten var servert og Cecilie´s musikk var på. gode, morsomme samtaler hendte og utrolig godt er det å gi gaver til dem man er glad i.  når sola gikk ned, og pleddene var på alle, så tok vi veien videre hjem. de siste skoledagene har ikke bestått av noe som helst som kan kalles skole. en inspirasjon dag for oss elever ble holdt på Ingeniørenes hus, der vi fikk bla foredrag av Kjetil Andre Aamot. Klingenberg kino, holdt dørene opne for oss på tirsdag og filmen som rullet var Pompeii. søt story, voldelige slag mellom gladiatorene, men også en trist historie. er du fan av Game of Thrones og den pakka, vil du få med deg Kit Harington i hovedrollen. onsdag, besto av grilling på skolens terrasse og dette var helt klart den varmeste dagen som har vært til nå, yess. og så klart, hadde jeg valgt å gå i mørk bukse fra hollister. det endte med ett nytt skjørt fra HM, og jeg fant ut at mer shopping av skjørt skal skje. 

i går var det plutselig siste skoledag, og det var innlevering av bøker. vi fikk se video fra årets ball, og Gud som jeg kommer til å savne det! flere esker med peppes pizza ble servert til hele første trinn og plutselig tok alle farvel, noen for siste gang. nå er det faktisk sommerferie, og jeg trenger ikke å bekymre meg over noe som heter skole. første året på vgs er unna gjort, bare 2 to go. imorgen byr det på VG-lista, og for å klare å holde ut så mange timer som jeg har planlagt å stå der, burde jeg legge meg. vi blogges!

 

TIRSDAG 10.JUNI 2014

  • 11.06.2014 kl. 16:40

dagen i går var den mest velsignede og fineste av dem alle♥

plutselig var juni her og alle koser seg med fin været i tigerstaden. heldige som få, ble ikke klassen vår trekt opp i verken muntlig eller skriftlig eksamen dette skoleåret. juni, er sterkt elsket av alle, men sterkere av meg. i går ble jeg 17 år, og ikke nok med det, jeg ble storesøster igjen. først var det bare tull og ball. der satt vi, i stua til min bestemor, lo og snakket høyt om hvor flott det hadde vært om babyen kunne på komme på min dag. jeg ble visst bønnhørt. jeg sier det til alle mine nære venner, ´´jeg er blitt 17 år og storesøster´´, men skjønner det ikke helt selv enda. for en velsignelse!

jeg sto opp av at pappa ringte og fortalte om den flotte nyheten. været var utrolig bra ute, så jeg bestemte meg for å ta en tur til sentrum. tok med boka mi, satte meg på Stockfleths og tok en iskaffe. det var godt å kunne gjøre det igjen! ruslet rundt for meg selv i slottsparken i mine egne tanker og bare smilte, for en god grunn. videre tok turen til min nyfødte bror, med delikatesser og gratulasjoner fra Pascal. da vi ankomer sykehuset og jeg ser pappa med den lille, blir jeg så glad. "tenk at du har fått en bror". ja, tenk det. da jeg møter stemoren min sier hun gratulerer til meg, og jeg skjønner ikke med engang, hhaha. født på samme dato, 17 års forskjell. er det mulig. med dulling, bildetagning og latter, er dagen nesten over og alt jeg kunne gjøre var å forsatt smile. for en velsignelse! beste dagen på lenge. om ikke lenge er skolen slutt, og sommerferien har begynt på alvor. bekjente og nære må sees, og flere varme og gode stunder skal skje. må ikke glemme gale og morsomme også! hehe. Om bare 20 dager tar turen til Spania, og jeg klarer nesten ikke å vente. 

- maria

A COMEBACK

  • 08.06.2014 kl. 18:28

jeg skal ikke bry dere om hvordan det har gått med meg og hva som skjedde siden siste blogginnlegg ble publisert. det er et år siden sist, og mye har hendt. alt er slettet, og jeg angrer en smule. det var så mange gode minner. nå har jeg valgt å starte på nytt. har savna å blogge. jeg vil blogge for å huske, og får å kunne se tilbake på de gode stundene.

men for å starte helt på nytt må jeg jo fortelle hvem, hva, hvor og hvorfor. mitt navn er maria, maria - isabell. MIWF - står for hele navnet mitt. jeg er født i 1997 og vokste opp i Oslo. jeg var en aktiv danser i mange  år, og fritiden min gikk for det meste ut på tåspiss-sko og tutuer. i 2010 flyttet jeg til lille Løten. der gikk jeg ferdig ungdomsskolen, fikk meg venner for livet og hadde det veldig bra. ved start av VGS valgte jeg å flytte ned til Oslo igjen, og jeg er nå andreklassing til høsten.

jeg har en stor intresse for film. jeg vil film. jeg har enda ikke funnet helt ut om jeg vil stå foran eller bak kameraet. film-musikk gir meg gåsehud, James Cameron er et geni og en kino-sal er det fineste og beste stedet. jeg har også veldig store drømmer. dem går mest ut på å reise og oppleve. jeg mener det er det rette å leve for - reise og oppleve. jeg elsker kaffe. en chailatte i høstens vindkast, med et stort skjerf rundt halsen og noen votter på, er det fineste. jeg er også fan av bøker. jeg fan av mange personer også. mest av alt er jeg fan av universet og Han.

det er egentlig masse jeg kan skrive om her, noe kan bli litt for personlig og andre ting ikke. hvis det er noe du virkelig lurer på skriv til meg i kommentarfeltet, legg meg til som venn og send melding, eller bare send meg en mail på: maria-isabel.farman@live.comVelkommen til min blogg!

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits