HOLZWEILER PÅ BESØK

  • 22.05.2017 kl. 11:59





// Høyer Hamar

Heia!

I dag tidlig fikk butikken besøk av Holzweiler. Det var frokost, god s og kaffi. Det ble opplæring på dame og herre, diverse info om plaggene deres, og masse snakkis om den nye kolleksjonen! Åh elsk!! Farger og inspirasjon er kunst, og mye av fokuset til designerne har vært på vår egen Edvard Munch. Utrolig kult, eller hva? Vi digger merket, og vi digger at det er norsk. Det er bare å følge med! @holzweiler_ @hoyerhamar

 

Maria-Isabell W

FHS-LIVET = EVENTYR

  • 21.05.2017 kl. 19:01

I går ble jeg ferdig på Hedmarktoppen Folkehøgskole. Jeg må bare si wow. Det har vært over all forventning, og jeg anbefaler alle et år der. Tårevåte elever var overalt, på leting etter hverandre for å si hade. Rart hvordan vi har en hel gjeng, samla til alle tider, men skal nå spres utover hele landet. Har aldri følt en så stor takknemlighet, og jeg har aldri trodd jeg skulle vokse så mye på dette året. Jeg har virkelig bare levd et eventyr, og jeg har fått venner for livet. Samtidig som jeg har hatt gode mennesker, og masse kjærlighet rundt meg, har jeg vokst mye i tro. Året hadde virkelig ikke blitt det samme uten de minnerike turene vi har hatt. Det har vært Amsterdam, Berlin, New York, Jamaica og Hawaii!



Jamaica og Hawaii

På Toppen gikk jeg en linje som het Kreativ. Det er en kreativklasse som fordyper seg i all kunst, og har fordypning i fotografering og kaffe én gang i uka. Jeg valgte fotografering, men hoppa over til baristalinja.  Dette året har jeg ikke blitt annet enn inspirert, og jeg har fått tilbake gleden for kunst. Mest av alt har jeg fått gleden for kvalitetskaffe. Jeg må bare si wow altså, haha. For et år siden drakk jeg ikke kaffe engang! Allerede nå kjenner jeg at jeg savner kaffelukten som hang i klasserommet da jeg kom inn, all latteart-øvingen og håndbryggingen av god kaffe fra sør-amerika. Det er nå slutt. For en luksus sier jeg bare. Fra Amsterdam til Hawaii - jeg er så takknemlig for dette året!!

Om du er i tvil om hva du skal dette året eller neste år, søk Hedmarktoppen Folkehøgskole! 

OSLO TUR

  • 15.05.2017 kl. 17:20

miwf

MARIA ISABELL W.F⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits