FHS-LIVET = EVENTYR

  • 21.05.2017 kl. 19:01

I går ble jeg ferdig på Hedmarktoppen Folkehøgskole. Jeg må bare si wow. Det har vært over all forventning, og jeg anbefaler alle et år der. Tårevåte elever var overalt, på leting etter hverandre for å si hade. Rart hvordan vi har en hel gjeng, samla til alle tider, men skal nå spres utover hele landet. Har aldri følt en så stor takknemlighet, og jeg har aldri trodd jeg skulle vokse så mye på dette året. Jeg har virkelig bare levd et eventyr, og jeg har fått venner for livet. Samtidig som jeg har hatt gode mennesker, og masse kjærlighet rundt meg, har jeg vokst mye i tro. Året hadde virkelig ikke blitt det samme uten de minnerike turene vi har hatt. Det har vært Amsterdam, Berlin, New York, Jamaica og Hawaii!Jamaica og Hawaii

På Toppen gikk jeg en linje som het Kreativ. Det er en kreativklasse som fordyper seg i all kunst, og har fordypning i fotografering og kaffe én gang i uka. Jeg valgte fotografering, men hoppa over til baristalinja.  Dette året har jeg ikke blitt annet enn inspirert, og jeg har fått tilbake gleden for kunst. Mest av alt har jeg fått gleden for kvalitetskaffe. Jeg må bare si wow altså, haha. For et år siden drakk jeg ikke kaffe engang! Allerede nå kjenner jeg at jeg savner kaffelukten som hang i klasserommet da jeg kom inn, all latteart-øvingen og håndbryggingen av god kaffe fra sør-amerika. Det er nå slutt. For en luksus sier jeg bare. Fra Amsterdam til Hawaii - jeg er så takknemlig for dette året!!

Om du er i tvil om hva du skal dette året eller neste år, søk Hedmarktoppen Folkehøgskole! 

SUNDAY FUNDAY

  • 26.01.2015 kl. 09:09

egentlig ikke så mye "funday" haha. gårsdagen gikk mest ut på å sove og late meg lenge, til jeg endelig klarte å komme meg opp til Eidsvoll. der møtte jeg familien, spiste god middag og dro etter hvert ned igjen til oslo. med meg hjemover hadde jeg fått eksotiske frukter. for det første elsker jeg frukt, og det er utrolig spennende å teste ut nye frukter! og siden mitt nyttårsforsett er å få et bedre kosthold, og komme meg i bedre form, føler jeg er på god vei med å spise mer frukt. avsluttet dagen hos naboen med disse skattene; pitahaya + litchi. vitaminbomber, helt klart! smakt disse to før? hvis ikke, så spises pitahaya som kiwi med skje, og med litchiene skreller du bare av skallet.

etter jul brukte jeg litt penger på en selfie-stang, og jeg er superfornøyd! kostet meg under 500kr, og den kan brukes til GoPro bla. - den er også vanntett (!!). passer til alle kameraer.  vil med tiden invistere mer penger i kamera/film/foto. mer om det kan jeg blogge om seinere.
Ha en god mandag videre folkz ♥♥

HYTTEKOS I VALDRES

  • 18.09.2014 kl. 20:49

for ja, forrige helgen ble nemlig tilbrakt i Valdres. med fullpakka bil dro vi oppover og turen tok totalt 3 timer.  da vi ankom, var det sent på kveldn, men utsikten av en nybygd hytte. vi avsluttet dagen med fersk sushi.


dagen etter, sto jeg og emilie opp tidlig. med en gang startet vi med arbeidet i stua, og vi satte opp to sofaer som passet perfekt til den nybygde stuen. på spisebordet ventet det deilig god frokost.

etter frokost gikk vi en tur. hele 5km gikk vi til, og da vi endelig kom frem til såkalte ´Gamlestølen´ ble det kjøp av hjemmelaget is på boks. den vakre naturen og den sterke sola var rundt oss + masse selskap av sint veps. etter to bokser med deilig is, tok jeg og emilie turen hjem før de andre. klarte å lure inn en powernap, før kvelden kom. dagen etter var det hjemreise, men vi fikk noe tid til å sette opp noen fine hyller på det nye badet (med badstue ææ)

kjører nais pose og Hollister much. men hytta var så fiin, gleder meg masse til høstferien og flere fine turer.

LATELY

  • 07.09.2014 kl. 20:17

jeg har faktisk glemt bloggen min. for hva som har skjedd siden skolestart, er ganske mye og alt jeg har tenkt på er skole. men to store, og viktige, ting har hendt.

jeg meldte meg på Sjoa-tur og raftet. og nei, jeg angrer ikke en smule - dette er noe av det kuleste jeg har gjort i år. stadig lærer jeg noe nytt om meg selv. og jeg fant ut at dette er noe jeg skal gjøre mer av - ekstremssport. det hele var fyllt av vakker natur, store fjell som bakgrunn, fint vær. på kvelden satt vi forann bålet, i den lille gjengen vi var av elever og vi fulgte med på stjernene vokse til langt ut på natt. jeg hadde ikke med speilreflekset mitt, men tok med undervannsmaska, men det ble såklart ikke raftet med.

uansett - raftingen var så nervepirrende, samtidig utrolig spennende. at man setter livet i fare, er 100% sant, men det gjør det bare mer verdt det. for jeg kom ut av en komfortsone, og jeg skal enda lengre ut av den. for det som hendte, at jeg var så nær å dø, gjorde at jeg bare kjente meg mer i live en noen gang. for jeg kjente det virkelig da jeg ble dratt opp av vannet og pushet meg selv, tilslutt, og kasta meg utenfor klippen på 7meter. det er faktisk nå det gjelder.

så etter å ha opplevd vakre Sjoa - på sitt beste - var alle på bussen hjemover til Oslo. for dagen etter dette var det nemlig dåp til min bror. kledd i budnad og ferdigfikset, møtte vi alle kjære og nære opp. det hele var over på noen minutter, og vi tok turen til et lokale vi hadde leid. masse spennende og kjent mat ble servet, og jeg spiste selfølgelig som en gal. fint vær var det ikke, men det hindret ikke 3 frøkner å gå en tur rundt i byn kledd i budnader.

seinere har skolen bydd på sitt, og det er noe å gjøre hele tiden. tidligere så vi norske Beatles på kino på Colousseum med klassen. syntes det er utrolig kjekt å gjøre slike ting med klassen. før vi så filmen, satt vi på et spisested der vi fikk steinbakt pizza som smakte himmelsk. ellers var det festligheter i går, med gode venner fra wang på smestad. 

vi blogges!

BACK TO SCHOOL

  • 18.08.2014 kl. 21:15

åh jadda. alt med skole er tilbake. ungdommen strømmer over alt. andre nye, andre ikke. denne ferien har vært lang, samtidig som den gikk utrolig fort. vips, så kom skole-veska fram. jeg syntes det egentlig er godt å komme tilbake på skolebenken, ha noe å gjøre, møte nye folk og osv osv. hadde en kjempe bra skolestart i dag på den nye skolen! ganske fornøyd med valget mitt, og jeg ser frem til et studieår med den nye klassen min. jeg er klar til å satse enda mer enn før, nå. gjøre meg selv stolt, liksom. det er målet.

to timer, hva alt vi hadde i dag. disse to timene ble fylt med info, papirer og nye fjes. etter disse timene, fant jeg min Emilie. morsomt å kunne vite at hun er på skolen, rett ved siden av min skole. samtalen om dagen for førsteklassingen tok hele tbane-turen hjem til henne. vi tok en usual kaffe hos naboen, som hørte spent på ossen det gikk for begge på første skoledag. skravl og kaffe hang i luften, og mens Emilie tok seg en deilig powernap, begynte jeg å tegne.

det å tegne, er noe jeg har lagt mye tid i - eller gjorde. jeg kan ikke si at jeg er proff, men jeg kan tegne. det har gått år siden jeg sist tegnet og virkelig satte meg inn i det. i dag startet jeg å tegne igjen, og det var så utrolig deilig. definitivt noe jeg kommer til å sette meg ned med oftere, når det vil komme tid for det. drager, havfurer og u name it, har alltid vært min ting når det gjelder tegning. så i dag valgte jeg å tegne en karakter fra Hobbiten. kanskje jeg viser dere ossen det blir tilslutt, kanskje ikke. 

så dette var dagen alt i alt. jeg er så trøtt nå. grunnen til det er vel at hele sommeren har jeg hatt en forferdelig døgnrytme - en som er snudd opp ned i hvertfall. dette må fikses på, så jeg tror jeg natta nå.

beklager as folkz, men det blir ikke noe high-quality-pictures i dag. over og ut.

SKOLESLUTT

  • 20.06.2014 kl. 03:28

jeg må starte med helgens to gullkorn som besto av poolparty og bursdag. fredagen besto av dårlig vær, og målet med skoledagen var matte. med vgs-elever uten lærere i frognerparken ble det ikke noe pratiskmatte, og det endte opp på espresso house der vi drøya den i 4t, før turen gikk videre til Ullern. formålet var egentlig en avslutningsfest siden det er så mange fra årets kull som ikke velger å forsette videre til høsten. det endte med nok personer, for min del. god stemming, høy musikk og pizza ble servert. etterhvert som flere gode folk kom, ble boblebadet varmet opp og badstua gjort klar. det er lenge siden det har vært en god kveld som dette!dagen etter, startet det med jobb på Oslo Comic Expo, noe som var faktisk veldig spennende (anbefaler alle å sjekke ut The Urban Legend). turen gikk videre til et sted nærme Kolbotn og der ble det feiring av Emma´s bursdag. sola var med oss, blomsterkransen var på, grillmaten var servert og Cecilie´s musikk var på. gode, morsomme samtaler hendte og utrolig godt er det å gi gaver til dem man er glad i.  når sola gikk ned, og pleddene var på alle, så tok vi veien videre hjem. de siste skoledagene har ikke bestått av noe som helst som kan kalles skole. en inspirasjon dag for oss elever ble holdt på Ingeniørenes hus, der vi fikk bla foredrag av Kjetil Andre Aamot. Klingenberg kino, holdt dørene opne for oss på tirsdag og filmen som rullet var Pompeii. søt story, voldelige slag mellom gladiatorene, men også en trist historie. er du fan av Game of Thrones og den pakka, vil du få med deg Kit Harington i hovedrollen. onsdag, besto av grilling på skolens terrasse og dette var helt klart den varmeste dagen som har vært til nå, yess. og så klart, hadde jeg valgt å gå i mørk bukse fra hollister. det endte med ett nytt skjørt fra HM, og jeg fant ut at mer shopping av skjørt skal skje. 

i går var det plutselig siste skoledag, og det var innlevering av bøker. vi fikk se video fra årets ball, og Gud som jeg kommer til å savne det! flere esker med peppes pizza ble servert til hele første trinn og plutselig tok alle farvel, noen for siste gang. nå er det faktisk sommerferie, og jeg trenger ikke å bekymre meg over noe som heter skole. første året på vgs er unna gjort, bare 2 to go. imorgen byr det på VG-lista, og for å klare å holde ut så mange timer som jeg har planlagt å stå der, burde jeg legge meg. vi blogges!

 

miwf

MARIA ISABELL W.F⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits