NASA - SPACE SOUNDS

  • 08.08.2014 kl. 14:52

wow. her om dagen kom jeg over en nettside for geeks som elsker alt med forskning av universet. der kom jeg over en artikkel der det sto om at NASA hadde klart å fange lyder av ulike planeter i vår galakse. hæ, lager planetene lyd? og kan lille jeg, få høre det her og nå? såklart. universet er visst veldig bråkete, og det har forskere lenge forstått. NASA har da sendt ulike instrumenter opp, og disse har tatt opp støyet eller lyden av ulike planeter.

i starten var det skummelt og merkelig - tenk at jeg får muligheten til å høre lydopptak av en planet som er milevis, kanskje år unna. planeter som mitt menneskeøye aldri kommer til å se på nært hold, men istedet får høre. så utrolig vakkert og praktfullt det er. så stort og mektig, men samtidig tomt. så det er det jeg vil dele i dag, dette jeg har nå sittet og undret over, men samtidig takket for. fantastisk er det rette ordet. takk NASA!

må legge til at 'Song of Earth' er den fineste av dem alle.

A SOUND OF THUNDER

  • 04.08.2014 kl. 18:00

ah, som jeg elsker disse lydene. ved å søke opp 'sounds of planet earth' finner man så mye fint. regn er faktisk den fineste lyden jeg vet om, selvom man aldri nyter lyden eller regnet når det først kommer. det er så avslappende og godt for øret, mer har jeg ikke å si. jorda og dens lyder er alt i alt vakkert og enestående. for en verden! 

EGYPTIAN SPICE ☼

  • 22.07.2014 kl. 22:33

Heisann!

dere vil ikke vite når jeg sto opp i dag, ahha - det blir for flaut å dele. uansett, har jeg startet å se en serie som heter Reign. dette er mye av grunnen til at jeg sover så lite, og står opp alt for seint, men jeg bare elsker hele storyen. litt fakta, og litt fiksjon. serien er basert på historie, og så langt har jeg lært masse om England og Mary av Skottland, woho. neida. prøvde meg på Game of Thrones også, noe som ikke falt i smak. vet alt for mye allerede, desverre.

denne dagen er en av de dagene man ikke husker, en av de ubrukelige dagene. har bare tusla rundt  med hårdotten på hodet, i store joggebukser og spist pizza. også har jeg testa den nye Yogitea teen min. ahh, de alle er så gode, men jeg har allerede en favoritt. og jeg bare elsker visdomsordene du får med + yoga øvelser. en te for disse med en travel hverdag og for de som bare vil slappe av. jeg kjøpte teen på Sunkost, der de har hyller av forskjellige smaker som passer alle. du finner også disse i andre kost-butikker. jeg kjøpte to til, men jeg liker å ha teen min hos venner også, av en rar grunn, så de er ikke hjemme for øyebliket, haha.

dette er Egyptian Spice. falt for lukten, noe jeg alltid sjekker ut når jeg kjøper te. den inneholder kanel, ingefær, kardemomme og masse mer. dette er min favoritt fordi alle disse ingedriensene er de beste jeg vet. er så stor fan av bla. ingefær og dens effekter på kroppen. til tross for teen, er jeg veldig slukt av alt med Egypt, så Egyptian Spice er noe for meg. ved dagens te-kopp, fikk jeg et veldig smart og dypt budskap også. disse får meg skikkeig til å tenke.

har du smakt Yogitea? fortell meg din favoritt!

TIRSDAG 10.JUNI 2014

  • 11.06.2014 kl. 16:40

dagen i går var den mest velsignede og fineste av dem alle♥

plutselig var juni her og alle koser seg med fin været i tigerstaden. heldige som få, ble ikke klassen vår trekt opp i verken muntlig eller skriftlig eksamen dette skoleåret. juni, er sterkt elsket av alle, men sterkere av meg. i går ble jeg 17 år, og ikke nok med det, jeg ble storesøster igjen. først var det bare tull og ball. der satt vi, i stua til min bestemor, lo og snakket høyt om hvor flott det hadde vært om babyen kunne på komme på min dag. jeg ble visst bønnhørt. jeg sier det til alle mine nære venner, ´´jeg er blitt 17 år og storesøster´´, men skjønner det ikke helt selv enda. for en velsignelse!

jeg sto opp av at pappa ringte og fortalte om den flotte nyheten. været var utrolig bra ute, så jeg bestemte meg for å ta en tur til sentrum. tok med boka mi, satte meg på Stockfleths og tok en iskaffe. det var godt å kunne gjøre det igjen! ruslet rundt for meg selv i slottsparken i mine egne tanker og bare smilte, for en god grunn. videre tok turen til min nyfødte bror, med delikatesser og gratulasjoner fra Pascal. da vi ankomer sykehuset og jeg ser pappa med den lille, blir jeg så glad. "tenk at du har fått en bror". ja, tenk det. da jeg møter stemoren min sier hun gratulerer til meg, og jeg skjønner ikke med engang, hhaha. født på samme dato, 17 års forskjell. er det mulig. med dulling, bildetagning og latter, er dagen nesten over og alt jeg kunne gjøre var å forsatt smile. for en velsignelse! beste dagen på lenge. om ikke lenge er skolen slutt, og sommerferien har begynt på alvor. bekjente og nære må sees, og flere varme og gode stunder skal skje. må ikke glemme gale og morsomme også! hehe. Om bare 20 dager tar turen til Spania, og jeg klarer nesten ikke å vente. 

- maria

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits