A COMEBACK

  • 08.06.2014 kl. 18:28

jeg skal ikke bry dere om hvordan det har gått med meg og hva som skjedde siden siste blogginnlegg ble publisert. det er et år siden sist, og mye har hendt. alt er slettet, og jeg angrer en smule. det var så mange gode minner. nå har jeg valgt å starte på nytt. har savna å blogge. jeg vil blogge for å huske, og får å kunne se tilbake på de gode stundene.

men for å starte helt på nytt må jeg jo fortelle hvem, hva, hvor og hvorfor. mitt navn er maria, maria - isabell. MIWF - står for hele navnet mitt. jeg er født i 1997 og vokste opp i Oslo. jeg var en aktiv danser i mange  år, og fritiden min gikk for det meste ut på tåspiss-sko og tutuer. i 2010 flyttet jeg til lille Løten. der gikk jeg ferdig ungdomsskolen, fikk meg venner for livet og hadde det veldig bra. ved start av VGS valgte jeg å flytte ned til Oslo igjen, og jeg er nå andreklassing til høsten.

jeg har en stor intresse for film. jeg vil film. jeg har enda ikke funnet helt ut om jeg vil stå foran eller bak kameraet. film-musikk gir meg gåsehud, James Cameron er et geni og en kino-sal er det fineste og beste stedet. jeg har også veldig store drømmer. dem går mest ut på å reise og oppleve. jeg mener det er det rette å leve for - reise og oppleve. jeg elsker kaffe. en chailatte i høstens vindkast, med et stort skjerf rundt halsen og noen votter på, er det fineste. jeg er også fan av bøker. jeg fan av mange personer også. mest av alt er jeg fan av universet og Han.

det er egentlig masse jeg kan skrive om her, noe kan bli litt for personlig og andre ting ikke. hvis det er noe du virkelig lurer på skriv til meg i kommentarfeltet, legg meg til som venn og send melding, eller bare send meg en mail på: maria-isabel.farman@live.comVelkommen til min blogg!

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits