TIPP TOPP

  • 01.06.2016 kl. 15:36

Hallo!

Endelig er skriftelig eksamen unnagjort, og i går feiret vi! Det er så deilig at det er bare en eksamen igjen. Etter 4-5 timer inne i et super kaldt klasserom, ble vi alle slått av den stekende sola og varmen ute. Det er endelig sommer dere!

Vi feiret med å stikke til Slottsparken, og tok med oss vannmelon og is. Deretter dro vi til en resturant i Parkveien - Lorry. Det er et veldig koselig spisested, og syntes absolutt alle burde ta seg en tur. Vi satte oss ute, og det var en liten følelse av å sitte på et spisested i Italia der vi satt. Det ble bestilt blåskjell, som var dampet i tomatsaus og hvitvin, og vi fikk pomme frites ved siden av som en liten følelse av av moule frites. Det så fantastisk ut!

Håper alle har en fin dag videre!

lisarorvik

01.06.2016 kl. 16:45
Så flink du er, så kjempe godt ut :)

Vilde

06.06.2016 kl. 23:58
Åh så moro! Deilig å være ferdig og feire i varmen :D
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits