PASSION FRUIT LOVIN´

  • 28.05.2016 kl. 15:53

Processed with VSCO with c1 preset

jeg er tilbake, og jeg har savnet dette litt. derfor har jeg bestemt meg for å blogge mer i sommer. det er så koselig å se tilbake på alle minnene, og jeg er klar for å dele mer fra hverdagen og alt annet med dere som er innom. jeg har også bestemt meg for å blogge mer om mat. ´

bildet over er fra noen dager siden der jeg og kjæresten bestemte oss for å stikke innom en tyrkersjappe på Helsfyr. det kryr av frukt og grønt, og vi måtte ta med oss noen pasjons-frukter hjem. jeg hadde aldri smakt dette før, men ble positivt overrasket. jeg syntes ikke frukten er så tiltrekkende utseendemessig, og er ikke det første jeg hadde valgt av å prøve ut nye frukter, men denne var virkelig god - anbefaler alle å prøve en pasjons frukt. fruktens friske og tropiske smak gjør den til favoritten til mange, og er så lett å spise - du trenger bare en skje!

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits