SUNDAY FUNDAY

  • 26.01.2015 kl. 09:09

egentlig ikke så mye "funday" haha. gårsdagen gikk mest ut på å sove og late meg lenge, til jeg endelig klarte å komme meg opp til Eidsvoll. der møtte jeg familien, spiste god middag og dro etter hvert ned igjen til oslo. med meg hjemover hadde jeg fått eksotiske frukter. for det første elsker jeg frukt, og det er utrolig spennende å teste ut nye frukter! og siden mitt nyttårsforsett er å få et bedre kosthold, og komme meg i bedre form, føler jeg er på god vei med å spise mer frukt. avsluttet dagen hos naboen med disse skattene; pitahaya + litchi. vitaminbomber, helt klart! smakt disse to før? hvis ikke, så spises pitahaya som kiwi med skje, og med litchiene skreller du bare av skallet.

etter jul brukte jeg litt penger på en selfie-stang, og jeg er superfornøyd! kostet meg under 500kr, og den kan brukes til GoPro bla. - den er også vanntett (!!). passer til alle kameraer.  vil med tiden invistere mer penger i kamera/film/foto. mer om det kan jeg blogge om seinere.
Ha en god mandag videre folkz ♥♥

Iselin Renée

26.01.2015 kl. 09:11
Håper du får en fin uke :)

healthybaking

26.01.2015 kl. 09:18
Har alltid hatt lyst å smake dragefrukt, var den god? :-)
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits