HYTTEKOS I VALDRES

  • 18.09.2014 kl. 20:49

for ja, forrige helgen ble nemlig tilbrakt i Valdres. med fullpakka bil dro vi oppover og turen tok totalt 3 timer.  da vi ankom, var det sent på kveldn, men utsikten av en nybygd hytte. vi avsluttet dagen med fersk sushi.


dagen etter, sto jeg og emilie opp tidlig. med en gang startet vi med arbeidet i stua, og vi satte opp to sofaer som passet perfekt til den nybygde stuen. på spisebordet ventet det deilig god frokost.

etter frokost gikk vi en tur. hele 5km gikk vi til, og da vi endelig kom frem til såkalte ´Gamlestølen´ ble det kjøp av hjemmelaget is på boks. den vakre naturen og den sterke sola var rundt oss + masse selskap av sint veps. etter to bokser med deilig is, tok jeg og emilie turen hjem før de andre. klarte å lure inn en powernap, før kvelden kom. dagen etter var det hjemreise, men vi fikk noe tid til å sette opp noen fine hyller på det nye badet (med badstue ææ)

kjører nais pose og Hollister much. men hytta var så fiin, gleder meg masse til høstferien og flere fine turer.

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits