LATELY

  • 07.09.2014 kl. 20:17

jeg har faktisk glemt bloggen min. for hva som har skjedd siden skolestart, er ganske mye og alt jeg har tenkt på er skole. men to store, og viktige, ting har hendt.

jeg meldte meg på Sjoa-tur og raftet. og nei, jeg angrer ikke en smule - dette er noe av det kuleste jeg har gjort i år. stadig lærer jeg noe nytt om meg selv. og jeg fant ut at dette er noe jeg skal gjøre mer av - ekstremssport. det hele var fyllt av vakker natur, store fjell som bakgrunn, fint vær. på kvelden satt vi forann bålet, i den lille gjengen vi var av elever og vi fulgte med på stjernene vokse til langt ut på natt. jeg hadde ikke med speilreflekset mitt, men tok med undervannsmaska, men det ble såklart ikke raftet med.

uansett - raftingen var så nervepirrende, samtidig utrolig spennende. at man setter livet i fare, er 100% sant, men det gjør det bare mer verdt det. for jeg kom ut av en komfortsone, og jeg skal enda lengre ut av den. for det som hendte, at jeg var så nær å dø, gjorde at jeg bare kjente meg mer i live en noen gang. for jeg kjente det virkelig da jeg ble dratt opp av vannet og pushet meg selv, tilslutt, og kasta meg utenfor klippen på 7meter. det er faktisk nå det gjelder.

så etter å ha opplevd vakre Sjoa - på sitt beste - var alle på bussen hjemover til Oslo. for dagen etter dette var det nemlig dåp til min bror. kledd i budnad og ferdigfikset, møtte vi alle kjære og nære opp. det hele var over på noen minutter, og vi tok turen til et lokale vi hadde leid. masse spennende og kjent mat ble servet, og jeg spiste selfølgelig som en gal. fint vær var det ikke, men det hindret ikke 3 frøkner å gå en tur rundt i byn kledd i budnader.

seinere har skolen bydd på sitt, og det er noe å gjøre hele tiden. tidligere så vi norske Beatles på kino på Colousseum med klassen. syntes det er utrolig kjekt å gjøre slike ting med klassen. før vi så filmen, satt vi på et spisested der vi fikk steinbakt pizza som smakte himmelsk. ellers var det festligheter i går, med gode venner fra wang på smestad. 

vi blogges!

Nora

09.09.2014 kl. 03:56
Takk for oppdatering<3 Rafting virker helt sinnsykt gøy!
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits