BACK TO SCHOOL

  • 18.08.2014 kl. 21:15

åh jadda. alt med skole er tilbake. ungdommen strømmer over alt. andre nye, andre ikke. denne ferien har vært lang, samtidig som den gikk utrolig fort. vips, så kom skole-veska fram. jeg syntes det egentlig er godt å komme tilbake på skolebenken, ha noe å gjøre, møte nye folk og osv osv. hadde en kjempe bra skolestart i dag på den nye skolen! ganske fornøyd med valget mitt, og jeg ser frem til et studieår med den nye klassen min. jeg er klar til å satse enda mer enn før, nå. gjøre meg selv stolt, liksom. det er målet.

to timer, hva alt vi hadde i dag. disse to timene ble fylt med info, papirer og nye fjes. etter disse timene, fant jeg min Emilie. morsomt å kunne vite at hun er på skolen, rett ved siden av min skole. samtalen om dagen for førsteklassingen tok hele tbane-turen hjem til henne. vi tok en usual kaffe hos naboen, som hørte spent på ossen det gikk for begge på første skoledag. skravl og kaffe hang i luften, og mens Emilie tok seg en deilig powernap, begynte jeg å tegne.

det å tegne, er noe jeg har lagt mye tid i - eller gjorde. jeg kan ikke si at jeg er proff, men jeg kan tegne. det har gått år siden jeg sist tegnet og virkelig satte meg inn i det. i dag startet jeg å tegne igjen, og det var så utrolig deilig. definitivt noe jeg kommer til å sette meg ned med oftere, når det vil komme tid for det. drager, havfurer og u name it, har alltid vært min ting når det gjelder tegning. så i dag valgte jeg å tegne en karakter fra Hobbiten. kanskje jeg viser dere ossen det blir tilslutt, kanskje ikke. 

så dette var dagen alt i alt. jeg er så trøtt nå. grunnen til det er vel at hele sommeren har jeg hatt en forferdelig døgnrytme - en som er snudd opp ned i hvertfall. dette må fikses på, så jeg tror jeg natta nå.

beklager as folkz, men det blir ikke noe high-quality-pictures i dag. over og ut.

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits