FILMTRAILER: THE THEORY OF EVERYTHING

  • 11.08.2014 kl. 00:14

The Theory of Everything, er en kommende biografisk-film om den kjente og store fysikeren, Stephen Hawking. filmen forteller om Hawkings tidligere liv, hans reise gjennomlivet og hans første kone, Jane Wilde. vi får også en innsyn ossen hans diagnose, amyotrofisk lateralskrose (ASL), falt inn. hovedrollen spilles av britiske, Edward Redmayne, som blant annet har spilt i Les Miserables. filmen er regissert av James Marsh

jeg ble utrolig truffet av denne traileren, og dette er en film jeg definitvt kommer til å se når den rulles på kino! Stephen Hawking, har utrolig mye bra og si - han er et geni. han har også en historie, og er du opptatt av han og hans ord, vil du elske denne.

som IFLS.com skriver i sin artikkel

Here's the trailer, but be careful: your screen may start to get blurry and a mysterious lump may form in your throat. I'm not sure what that's all about.

Norgespremiere er den 06.02.2015

Nora

11.08.2014 kl. 13:28
HERREGUD den skal ses
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits