A LAST GOODBYE - BUT NOT FOREVER!

  • 10.08.2014 kl. 23:16

etter nok filmer, ble kvelden i går ganske sein. tilslutt endte det opp med en grøsser man ikke kan kalle grøsser, i såfall en B-grøsser - om man kan kalle den det. det var mer drama enn det var skummelt. uansett, lange kvelder ender alltid opp med å stå opp passe seint. og det gjorde vi idag. ble ringt opp av Nora, og vi dro rett ned til møtestedet. tok som vanlig en chailatte + mat som virkelig fristet.

Nora og Petter var i sin egen spillverden med Othello. og plutselig var vi på samtalen på at tiden til USA var kort. det ble diskutert gjenstander som skulle bringes og osv. ja, det er trist. venninner du en dag møtte hverdag på skolen. venninner som du har opplevd så mye crazy med. men hvorfor skal jeg være trist? de begge skal ut på sitt livs eventyr (dems første ihvertfall), og det beste for dem er at vi er glade og unner dem all lykke på dems reise over det store blå. for en mulighet. plutselig måtte Nora dra. og plutselig ga vi hverandre vår siste klem, for 10 mnder i hvertfall. 
men Krølle, dette skal gå så bra! ha en kjempe fin tur og kos deg masse mens du er i fantastiske USA♥ veldig veldig glad i deg!!

etter avskjed med Nora, var Oda ferdig på jobb og turen gikk til henne. med boller på bordet, isbiter i høyeglass og ferdig grillmat ventende, var det snart min og Emilie's tur til å dra. vi startet med å pakke, og helladussen så mye klær det var å ta med seg, haha. konstant kikket jeg på klokken. for disse 4 dagene var på vei til ende. jeg er så takknemlig for å ha disse jentene i livet mitt. så takknemlig at dere alltid tar meg i mot med åpne armer, da jeg kommer med kofferten fra Oslo. takknemlig for at jeg fikk disse 4 dagene med dere, og hadde det kjempe bra.

bussen vi skulle ta, var snart på buss-stoppet ved Oda. det var tur til å si hadet igjen. nå skulle jeg dra. vi ble stående klemmende i gangen, og jeg sa gang på gang; have fun. lev det. fordi du skal ut, ut i verden. Oda skal til Canada, til den franske-delen. og igjen, det er ingen grunn å være trist - for jeg unner dere begge to.

takk for 4 dager hos deg Oda - takk for meg. kos deg videre av sommerferien, og god tur! kjempe glad i deg ♥ vi sees igjen

Anette

10.08.2014 kl. 23:18
så koselige bilder <3

miwf

10.08.2014 kl. 23:19
Anette: tusen takk <3

Nora

11.08.2014 kl. 00:04
Du er så god, Maria! Det at du var glad og positiv gjorde det mye lettere å si hadet. Sees om 10 måneder - glad i deg<3

miwf

11.08.2014 kl. 00:17
Nora: så utrolig godt å høre! det gjør vi <3 <3 glad i deg!!
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits