DET ER PÅ BYGDA DET SKJER

  • 09.08.2014 kl. 20:06

ja, for det er på bygda det skjer. gårsdagen ble tilbrakt med de herligste, og hælladussen - lenge siden jeg har hatt det så gøy. før på dagen, kom nemlig Emilie opp fra Oslo. vi dro fra Oda til Nora, og stemningen var bra fra ettermiddag til kveld. med hatter som ingen kunne motstå, personligheter som lyste opp rommene mer enn noe annet, er dette en kveld jeg kommer til å huske godt fremover. og særlig de to jentene, Oda & Nora, som skal over det store blå og bli der ett år. derfor var det, i går, en kveld for dem der alle var tilstedet og hygget seg.

i dag sto vi opp passe seint, hehe, og dro videre til Løten sentrum for å ta en kaffe. Oda var på jobb, og da vi kom innom kunne hun endelig sette seg ned med oss. her er jeg med Emilie og Emilie. nyter en god chai latte, favoritten.

vi er tilbake, og det skal mekkes pizza for kvelden - det blir sikkert også plenty med filmer, såklart. vi blogges seinere♥

Victoria Wisløff

09.08.2014 kl. 20:40
Kos deg resten av lørdagskvelden :)
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits