NASA - SPACE SOUNDS

  • 08.08.2014 kl. 14:52

wow. her om dagen kom jeg over en nettside for geeks som elsker alt med forskning av universet. der kom jeg over en artikkel der det sto om at NASA hadde klart å fange lyder av ulike planeter i vår galakse. hæ, lager planetene lyd? og kan lille jeg, få høre det her og nå? såklart. universet er visst veldig bråkete, og det har forskere lenge forstått. NASA har da sendt ulike instrumenter opp, og disse har tatt opp støyet eller lyden av ulike planeter.

i starten var det skummelt og merkelig - tenk at jeg får muligheten til å høre lydopptak av en planet som er milevis, kanskje år unna. planeter som mitt menneskeøye aldri kommer til å se på nært hold, men istedet får høre. så utrolig vakkert og praktfullt det er. så stort og mektig, men samtidig tomt. så det er det jeg vil dele i dag, dette jeg har nå sittet og undret over, men samtidig takket for. fantastisk er det rette ordet. takk NASA!

må legge til at 'Song of Earth' er den fineste av dem alle.

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits