HAPPY HOME

  • 07.08.2014 kl. 22:10

da jeg endelig hoppet av bussen og jeg ankom den velkjente gården til Oda, ble jeg møtt av Ragnhild på vespaen. litt etter kom Oda kjørende på gressklippern, og jeg måtte le - jeg har seriøst savna disse. gården til Oda er mitt andre hjem. jeg liker å si det fordi vi alle jentene har tilbrakt så mye tid her, og fordi jeg føler meg rett og slett hjemme. da jeg la fra meg mitt, satte vi oss ned for å høre på hverandres 'siste nytt'. Synne kom innom en tur og delte sin vannmelon til alle oss rundt bordet.

men vi var forsatt ikke alle. for seinere kom Emilie og Malin, scootende inn og gjorde sin entre med bucket-hat og sol-hat. og rundt det lille hagebordet som nå var inne, satt vi fra solnedgang til det var bekmørkt. jeg tror vi alle drakk ihvertfall mer enn to kopper med te hver, mens det var samtaler fra A til Å. det er så godt, for med disse jentene kan vi snakke om alt, og finner alltd noe morsomt i et trist tilfelle. 
i dag har jeg tusla for meg selv i den lille byen jeg engang bodde i. kan vel ikke nekte på at jeg har savna det stedet her. jeg møtte også ei venninne, og flere folk skal møtes nå også! vi har akkurat spist pizza, og loff med reker var også på bordet + majones da. som dessert var det håndplukkede rips med vaniljesaus. det var alt for i dag. over og ut, vi blogges seinere ♥♥♥

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits