HUN SKJØNNE

  • 06.08.2014 kl. 00:33

i stad fikk jeg endelig et gjensyn med Christine! altfor lenge siden sist vi møttes, men det var godt å se henne igjen. jeg og Christine, ble kjent gjennom dansen og enda jeg har lagt mine danse-sko på hylla, prøver vi å sees. nå som hun har flyttet til byen gjør det alt enklere, og jeg er så glad for det! med en burger og en iskald mango-smoothie, ruslet vi langs Karl Johan, bablet om alt og ingenting. vi havnet til slutt på denne benken i Slottsparken der vi ble sittende lenge å snakke videre

før jeg kom, hadde hun vært på Doda og kjøpt seg et par nye tåspiss-sko. lenge siden jeg selv har gjort det. når det gjelder sko - dum som jeg var, i tvil om at været i dag skulle være tørt, gikk jeg rundt med Hunters + paraply. det var slitsomt og flaut, men you´ll never know.

noen dansebilder måtte vi jo såklart ta, men med meg i Hunters - ehh. derfor ble det kun av Christine! etter noen få knips, gikk vi nedover igjen og vi havnet til slutt i Christine´s nye leilighet! og gurimalla så fint det var der - i hvertfall til å være studentbolig syntes nå jeg. et sted og ei jente jeg definitivt kommer til å besøke masse.

jeg og christine har begge en greie for te og kaker. fra det lille "kjøkkenet" hennes fikk jeg hjemmelagde muffins med kanel og eple. hun dro også fram en liten boks med masse teposer av alle mulige farger. jeg valgte en søt med rød farge, og vi ble sittende å se på en koreansk-serie hun har forelsket seg i. klokka begynte å tikke, og etter en + nesten to espisoder, var det over. det nye albumet av Jason Mraz ble spilt, mens vi ´Pinsa´ på Pinerest, og tilslutt var det hele over.

nå er jeg hjemme og skriver ut bilder til noen gaver. for i morgen går turen til Hamar/Løten. Its been a long time since I came around, der ja. skal bli deilig å se de gærne, men fine jentene mine igjen - det er altfor lenge siden sist. så vi blogges!

Liv Judit

06.08.2014 kl. 00:40
Hørtes ut som du hadde hatt en flott og koselig dag!

Legg meg gjerne til som bloggvenn!

miwf

06.08.2014 kl. 00:41
livjudit: Hadde det kjempe fint i dag, ja!
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits