FILM; SPANIA 2k14 (Kygo Remix)

  • 01.08.2014 kl. 18:42

Hei dere! 

jeg har lenge hatt disse utrolige kule ideene om filmer, jeg vil lage. og denne gang ble det faktisk noe av. siden April-Mai, har jeg tenkt ut en sommer-video til musikk av Kygo. jeg vet ikke hvordan, men slike ideer og bilder bare popper opp i hodet mitt ,og jeg får dem ikke ut. 

nå som jeg dro til Spania med Emilie, tenkte jeg at dette gjorde hele filmen bedre. som jeg har skrevet, fikk jeg et undervanns-kamera, noe som var part-of-the-plan, og dette ble så utrolig kult! jeg filmet helt vanlige stunder også med kameraet mitt + emilie sitt. nå er alt endelig ferdig og jeg vil vise dere hva vi har lagd. jeg måtte få litt hjelp med redigering, og det tok ikke lange stunden. filmen varer i 5min og viser øyeblikk fra turen vår. bakgrunnsmusikken er av Kyla La Grange, men denne versjonen er mikset av norske Kygo. ahh, jeg bare elsker den!

så her er den, videoen vi har laget, og jeg lover at flere av disse typer videoer kommer! dette var så utrolig deilig å få gjennomført, og kjempe gøy å drive med. fortell meg hva du syntes, jeg er takknemlig for hver kommentar, og hvis du lurer på noe er det bare å spørre. Takk!

btw: se den i 1080p for best kvalitet.

/feed your soul/

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits