WELCOME AUGUST

  • 01.08.2014 kl. 18:16

første August i dag! nedtelling til skolen har alt startet, og det er på tide å nyte ferien før den er over.

denne uken har bestått av bare jobbing på Norway Cup. det er lange dager, og mye forskjellig som skjer. spillere kommer og går, skuffet eller glade. jeg har ikke noe imot denne jobben, tenker det er en ganske grei sommerjobb. noe må jeg ihvertfall gjøre. emilie og jeg har prøvd å være så mye som mulig ute etter jobb, men siden vi blir så slitne blir det bare til ingenting eller kort tid ute med andre. på onsdag bestemte vi for oss at is og brownies, det skulle vi ha i dette været. vi ble bedt over til naboen som venta på oss med is. vi tok med pakke-brownies, mekka og spiste så mye at vi ble alle sittende kvalme til slutt.

i går var det nok en slitsom dag på jobb, og vi bestemte oss raskt under frokosten at dagen skulle være rolig. da vi kom hjem, var det godt å ta en dusj og stikke ned til naboen igjen, barfot med den gode Hollister-buksa. vi tok stein, saks, papir og det ble ikke PLL-maraton, men Forrest Gump. like greit, filmen er god. været er så fint, men samtidig slitsomt. jeg kjenner det begynner å bli for mye. varmen kan få gå, og regnet er velkommen, men solnedgangene vi får fra det alt  for varme været, er så fantastiske og jeg måtte knipse ett par bilder.

hele himmelen var så varm og fin. til og med spøkelseshusets hage, rett over veien, var det fint. idag var det en annderledes dag, for i dag dro mange hjem. lag sjekket ut, store busser kom til og nye oppdrag ble sagt over walkie-talkien. i morgen er Norway Cup til ende, i hvertfall for vår del. nå har vi bestemt oss for å ta en tur til sentrum og se The Other Woman på kino. jeg vet ikke, jeg er egentlig ikke helt på de type filmer, men det er vel verdt et forsøk. dessuten trenger jeg en humoristisk film som det nå, så om du har sett filmen på kino, fortell!

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits