GREY WEATHER

  • 24.07.2014 kl. 18:14

Heisann! Idag sto jeg opp av varmen i teltet. Emilie var allerede hos seg selv  og gjorde seg klar til jobbintervju. jeg har vært så tørr i halsen i hele dag, og slukt i meg alt kaldt drikke jeg kan fkk tak i. tror det er fordi det var så tett og varm luft i teltet. vi begge møttes hos naboen, og tok frokost på det indiske-fatet hennes. vi dro videre til sentrum, og på veien til tbanen hørte vi det buldre over oss. elsker sånt vær!etter intervjuet, rusla vi bare litt rundt i byen. fant en fotobutikk, og jeg er helt forelsket i disse Fujifilm-polaridkameraene. definitivt på min vil-ha liste!
vi er nå tilbake, og det rasler i trærene ute. det blåser god og varm vind nå. vi har alle vinduene oppe her, og sitter godt i stoler rundt fatet med masse kubbelys. planene videre i dag, vet vi ikke. så imens, får vi bare tygge på det nye og gode knekkebrødet fra Ryvita, mens vi gosser oss med Fling. appen der du kan sende et bilde til folk fra hele verden. utrolig gøy!

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits