EGYPTIAN SPICE ☼

  • 22.07.2014 kl. 22:33

Heisann!

dere vil ikke vite når jeg sto opp i dag, ahha - det blir for flaut å dele. uansett, har jeg startet å se en serie som heter Reign. dette er mye av grunnen til at jeg sover så lite, og står opp alt for seint, men jeg bare elsker hele storyen. litt fakta, og litt fiksjon. serien er basert på historie, og så langt har jeg lært masse om England og Mary av Skottland, woho. neida. prøvde meg på Game of Thrones også, noe som ikke falt i smak. vet alt for mye allerede, desverre.

denne dagen er en av de dagene man ikke husker, en av de ubrukelige dagene. har bare tusla rundt  med hårdotten på hodet, i store joggebukser og spist pizza. også har jeg testa den nye Yogitea teen min. ahh, de alle er så gode, men jeg har allerede en favoritt. og jeg bare elsker visdomsordene du får med + yoga øvelser. en te for disse med en travel hverdag og for de som bare vil slappe av. jeg kjøpte teen på Sunkost, der de har hyller av forskjellige smaker som passer alle. du finner også disse i andre kost-butikker. jeg kjøpte to til, men jeg liker å ha teen min hos venner også, av en rar grunn, så de er ikke hjemme for øyebliket, haha.

dette er Egyptian Spice. falt for lukten, noe jeg alltid sjekker ut når jeg kjøper te. den inneholder kanel, ingefær, kardemomme og masse mer. dette er min favoritt fordi alle disse ingedriensene er de beste jeg vet. er så stor fan av bla. ingefær og dens effekter på kroppen. til tross for teen, er jeg veldig slukt av alt med Egypt, så Egyptian Spice er noe for meg. ved dagens te-kopp, fikk jeg et veldig smart og dypt budskap også. disse får meg skikkeig til å tenke.

har du smakt Yogitea? fortell meg din favoritt!

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits