I'VE BEEN HOME FOR A WHILE

  • 22.07.2014 kl. 21:50

God kveld!

tok meg friheten til å blogge litt. vi kom nemmlig hjem fra spania natt til fredag, og jeg har mye å fortelle dere. ettersom det ikke fantes noe form for WIFI der vi bodde i en uke, ble det null blogging. men jeg tok med kameraet mitt rundt og klikket så mye jeg kunne. starten av uka inneholdt utoforsking av byen vi holdt til, og mye bading og undervannskamera-tagning. det ble sene kvelder med gode retter på fortaus-resturantene med utsikt over alle båtene som sto stille i havn, og en endeløs horisont som bagkrunn. vi valgte å spise indisk og ta en strandtur etter magene var fulle av krydder.

vi prøvde mest mulig å spise ute, og det gikk fra kinesiske supper til store pizza stykker som dekket hele tallerkenen. siden Emilie forsatt var i spania, og enda er, valgte vi to av dagene å ta en tur til henne. en trekvarters kjøretur med bil og vi var fremme. hvor ofte er man på ferie i samme land som sin bestevennine, og nærme? ingen tid å miste! disse dagene var lange og gode, og begge familiene spiste ute sammen i spanias gode tempratur og atmosfære.

vi ble servert spansk mat, og crickert-kamper ble sendt på tv-skjermene. samtalene melloms oss ungdommen gikk fra det ene til det andre. 

late dager ble det også. jeg leste ferdig 'Paktens Voktere' av Tom Egeland og levde på spansk is jeg fant i fryseren. dager som dette er gode også på ferie. en tur til nabobyen, Puerto Banus, ble det også. en by fylt av mektige dufter, ekslusive biler, store butikker med vesker verdt tusner. på rad og rekke, innover gatene, kunne man skimte Tom Ford til Versace til Gucci. båter, så digre som hus var det der også! tilslutt endte det med en dag på senteret, der vi kjøpte inn litt av hvert. kjøpte meg noe smått på Hollister. siste måltid ble, igjen, kinesisk og vi lot oss gape over alle de fortryllende skattene vi fant på markedene rundt om resturantene. alt fra tenner til store dyr, vakre steiner, fengslende og mystiske røkelser, til historiske gjenstander som har fulgt veier opp i Himmalays fjelltopper. utrolig mye gøy og spennende man kan finne!

2 uker var omme. resien tok slutt og avreise ble rundt 9. med mage på Burgerking og is løp vi til flyet. vi fikk med oss den fineste julisolen, som var på vei ned og la et rødskjær over de spanske høyefjellene vi fløy over. på vei til Norge fikk vi se månen stå opp med Franrike som teppe, noe som var et flott syn! det var nok for denne gang. det bringer på flere eventyr, og neste år blir det et helt annet sted. vi blogges!

22.07.2014 kl. 22:20
du er fin

Victoria Wisløff

22.07.2014 kl. 22:28
Ønsker deg en fin kveld videre!

miwf

22.07.2014 kl. 22:41
Anonym: Takk :-)

miwf

22.07.2014 kl. 22:41
Victoria Wisløff: Takk i lige måde, Victoria!
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits