LAZY DAYS

  • 08.07.2014 kl. 16:25

som overskriften forteller så har det, ja, vært veldig late dager her i Marbella. til tross for at jeg gikk en topptur i de spanske fjellene søndagmorgen, i stekende sol, har disse to dagene bare inneholdt soving til langt ute på dagen og vannpipe. etter den flotte, men slitsomme turen opp i høyden, hoppet vi med en gang ut i bassenget. det var godt å ha gjort det også. jeg mener utsikten var utrolig flott, og vi så utover hele kysten. Emilie og jeg, valgte etter bassenget + middag å gå ut til boblebadet. det begynte å bli mørkere, og vi satt der med vannpipa til vi måtte gå inn igjen. deretter valgte vi å se 'The Beach' med Leonardo DiCaprio. en film jeg anbefaler alle å se, for jeg elsker budskapet, og Leo spiller glimrende i denne rollen.


i går, dro vi rett ut for å spise lunsj og vi kjørte videre til et kjempe stort senter - La Cañada. med store klesbutikker på hvert hjørne, bla. Hollister og Topshop, var det mye å se på. også var det en kjempe stor kino gjemt i andre etasje, fulgt av  gode godteributikker med søtsaker man ikke finner i Norge. etter mange timer, dro vi endelig hjem og vi spiste middag hjemme. utover kvelden, med røyking av vannpipe på terrassen, så vi igjen en film, og denne gangen ble det en romantisk komedie med Ryan Gosling og Emma Stone - Crazy, Stupid, Love.


nå sitter vi, igjen, fastklemt i sofaen og om ikke mange timer, kommer endelig min familie ned. det blir trist å si hade til disse, for jeg har hatt det veldig bra denne uka med dem. vi skal videre bortover kysten, og jeg kommer til å blogge om stedet vi skal, seinere. vi blogges ♥

 

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits