VAKRE FUENGIROLA

  • 05.07.2014 kl. 01:36

buenos notches, amigos!

denne dagen har vært så lang og bra, og den har inneholdt mye av godt vær her i Spania. det var ikke så enkelt å få opp 'my partner in crime' som jeg sover ved siden av. da vi endelig hadde fått på oss badetøy, la oss på solsengene, smurte oss godt med solkrem, kunne vi med god samvittighet ligge der i et par timer. en mann, vi ble møtt av i inngangen, ville så gjerne ha oss med på salsa og zamba-kurs, men det ble desverre ikke det denne gangen - siden vi hadde planer for dagen. for etter lange timer i sola, ble Fuengirloa stedet vi skulle tilbringe resten av dagen.

Gud, så fint. med små og trange gater, fine hus og koselige mennesker. det krydde av små shops, og fortaus kafeer - et paradis uten like, for meg. en gammel katolsk kirke, fikk vi også gå innom. og vi knipset noen bilder, selvom det ikke var lov. jeg følte meg hjemme. etterhvert som vi gikk, med be beste iskremene på pinne man kan få, utforsket vi butikker og tilslutt måtte vi sette oss ned for noen minutter. de skoene jeg brukte var ikke det smarteste valget, but hey - do it for the outfit. 

på vei tilbake, til kirken, ble jeg så glad. mennesker vi møtte på, vinket og smilte til oss. det var til og med, menn som komplimenterte oss og sa pent 'bonita', når de gikk forbi. alt jeg kunne gjøre var å smile. det er ikke ofte det skjer, og det skjer ihvertfall aldri hjemme, haha. husene som omringet de trange, steinlagte gatene, var alle i slags farger og dette er hva jeg kaller en spanks by. forbi gikk vi en spansk resurant, og der vi spiste vi alle mann middag. åh, det var såå utrolig godt. aldri, har jeg smakt en så god salat. og atmosfæren, den var perkfet. vi spiste utenfor resuranten, med fontene i bakgrunnen og en gammel mann spilte fine melodier med trekkspillet sitt og smilte som en gal. spania, jeg elsker deg.

før vi valgte å gå tilbake til mini-golfen, stakk vi innom noen shops, og jeg ble så forelsket i en arabisk-butikk. det var hundrevis av magiske lamper hengende i taket. puter, små bord, med egyptiske te-kopper og te-kanner. vannpiper, store og små potter, røkelse og massevis av smykker var overalt. det var farger overalt. ah, jeg bare elsker disse 'jallah-stedene'. ut av butikken, tok vi med oss en vannpipe. dette er noe vi ser fram til å bruke i morgen, hehe.

på veien tilbake gikk vi langs stranden, og masse mennesker var samlet på alle de små utestedene, fastklemt til tv-skjermen for å følge med på 'salsa-kampen'. brasil's og colombia's flagg var overalt, og etterhvert som minuttene gikk, var det mindre folk å se. store poser, fine bilder og store smil, mette mager,men vonde føtter ble med hjem. på disse tre dagene har pengene blitt mindre, men med god samvittighet. jeg har da fått en vannpipe for 80 norske kroner. idyllisk og koselig, ble Emilie og jeg, sittende ved bassengkanten med føttene nedi for å kjøle føttene. klar og fin himmel var over oss, og stjernene skinner klarere enn på lenge. det er nå tid for å ta natta. det byr på flere eventyr i morgen. god natt ♥

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits