DAG 1 I SPANIA

  • 03.07.2014 kl. 22:39

etter god natts søvn, gikk gårsdagens tur til Miramar senter på dagen. lovte meg selv å spare litt på euroene, noe som jeg klarte, men jeg kjøpte forsatt masse undøvendig. typisk meg hhaha. det ble kjøp av kjole, sko og mye annet jeg må presse ned i den trange og lille kofferten, men jaja. etter en time eller to, på det store og åpne senteret, ble det middag på Mr. Wok. utrolig bra resturant! det var som en buffe, med all mat liggende, og man kunne bare velge og vrake i det man ville ha. det var alt fra sushi, wok til pudding og annet god dessert. stilrent og moderne var det innvending og jeg likte meg veldig godt der. 

da vi kjørte mini-golfen hjem, hoppet vi med en gang ut i det store blå bassenget da vi kom hjem. endelig prøvde vi undervannskamera mitt, og det ble så kule bilder! 
solen gikk ned, og Emilie og jeg bestemte oss for å ta en tur ut i byen for å ta en kaffe. vi pynta oss, med dangens fangt på Miramar. turen til kafen, klarte jeg å miste såla til den ene sandalen min :( godt at jeg kjøpe et par nye sko! det endte med en smoothie på et lite og søtt utested.

etter to store supergode og freshe smoothier med masse eksotiske frukter, valgte vi, igjen, ta en dukkert i bassenget. kjempe skummelt og mørkt, ahah, men vi fikk noen kjempe freshe bilder der også. natten kom, og vi ble oppe ganske lenge, og lyset fra spansk-tv omfavnet rommet. der var slutten på dag en, i spania, og flere morsomme og chille, skal det bli.

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits