MARBELLA

  • 02.07.2014 kl. 01:18

hola! endelig er jeg i spania, og jeg ble tatt godt i mot av Emilie og hennes familie da jeg landet. utrolig godt å se jenta mi igjen, og tæn har hun blitt også. latter og rare samtaler er det alltid mellom oss to. etter jeg ble servert hjemmelaget god pasta, tok vi en gåtur til stranda, der begge to knipset bilder av hverandre og havet. jeg har ikke fortalt dere om det utrolige, men gamle Canon-kameraet jeg fant i pappa's skoff. 1966-modell og greier, så her blir det ekte bilder. kommer til å blogge om det seinere.

imorgen byr det allerede på nye eventyr, og tidlig skal vi stå opp for å teste ut dykkemaska mi. deretter skal vi på et stort kjøpesenter, med Primark og osv osv. det blir gøy! skal finne mange fine spanske skatter. seinere på dagen kommer vi sikkert til å gå ut og spise. vi tar med kamera overalt, så vi blogges i morgen.

adiós

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits