MIDTSOMMER LYKKE PÅ BYGDA

  • 25.06.2014 kl. 19:27

de siste fem dagene har vært utrolig gode. etter VG-lista på Rådhusplassen tok turen, dagen etter, til Hamar. togturen tok sin tid, men heldigvis hadde jeg selskap av fine Nora. godt er det å kunne snakke om alt og ingenting, med Mjøsa som bakgrunn og sola skinnende gjennom glasset. og enda bedre var det å kunne få se to andre skjønninger da toget stoppet på Hamar skysstasjon. Gud som jeg har savnet alle jentene der oppe!

Bygdas festligheter sto i kø. etter kake og god mat, ble det en sen kveld på furusaga med mange. våknet kl 13:30 til Oda´s stemme og solskinnet i ansiktet. vakre Oda har nå tatt turen ned til Nice i Franrike for språkkurs. etter klemmer og gode ønsker, gikk det fra Løten til Åsbygda. lange netter og sykkelturer med dbs-sykkelen fra 70-tallet, ble tilbrakt der i sommer 2013. til tross for været, som var bare blåsing og null sol, dro vi til gjetholmsjøen der det var grilling og kos på lur. været tok av og vi dro tilbake. videre på kvelden tok Emilie og jeg en dukkert i hennes basseng, og natten ble lang med samtaler og underlige filmer som vi fant på Nettlfix.


Ragnhild, Nora, Maggi og Malin, kom etterhvert som dagen gikk. bassenget ble brukt til volleyball og latter. da regnet slo til, satte vi oss ute under taket, vi krøyp godt ned i utesofaen og satte gassgrillen på. smeltet sjokolade og bananbiter kom etter hvert, og borte ble det på 1,2,3. da klokken ble mye dro alle av gårde, og stedet jeg sov for den natten var hos Nora. lenge siden sist var det, og huset hennes bærer på mange minner om gale, men koselige jentekvelder fra 8 & 9ende klasse. vi plukket opp Ragnhild dagen etter, og turen ned til Oslo føltes som evigheter. jeg og Ragnhild ble bedt til generalpørven til Nora, og vi fikk se Viqueens Spirit + Force gjøre sitt show. utrolig kult å se på, og jeg ønsker Nora masse lykke til i EM!nå er det bare 6 dager igjen til avreise til Spania, og Emilie venter på meg der. klarer nesten ikke å vente. en del ting må fikses, og kjøpes inn og noen personer må sees før jeg stikker. da kan jeg endelig pakke.

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits