SKOLESLUTT

  • 20.06.2014 kl. 03:28

jeg må starte med helgens to gullkorn som besto av poolparty og bursdag. fredagen besto av dårlig vær, og målet med skoledagen var matte. med vgs-elever uten lærere i frognerparken ble det ikke noe pratiskmatte, og det endte opp på espresso house der vi drøya den i 4t, før turen gikk videre til Ullern. formålet var egentlig en avslutningsfest siden det er så mange fra årets kull som ikke velger å forsette videre til høsten. det endte med nok personer, for min del. god stemming, høy musikk og pizza ble servert. etterhvert som flere gode folk kom, ble boblebadet varmet opp og badstua gjort klar. det er lenge siden det har vært en god kveld som dette!dagen etter, startet det med jobb på Oslo Comic Expo, noe som var faktisk veldig spennende (anbefaler alle å sjekke ut The Urban Legend). turen gikk videre til et sted nærme Kolbotn og der ble det feiring av Emma´s bursdag. sola var med oss, blomsterkransen var på, grillmaten var servert og Cecilie´s musikk var på. gode, morsomme samtaler hendte og utrolig godt er det å gi gaver til dem man er glad i.  når sola gikk ned, og pleddene var på alle, så tok vi veien videre hjem. de siste skoledagene har ikke bestått av noe som helst som kan kalles skole. en inspirasjon dag for oss elever ble holdt på Ingeniørenes hus, der vi fikk bla foredrag av Kjetil Andre Aamot. Klingenberg kino, holdt dørene opne for oss på tirsdag og filmen som rullet var Pompeii. søt story, voldelige slag mellom gladiatorene, men også en trist historie. er du fan av Game of Thrones og den pakka, vil du få med deg Kit Harington i hovedrollen. onsdag, besto av grilling på skolens terrasse og dette var helt klart den varmeste dagen som har vært til nå, yess. og så klart, hadde jeg valgt å gå i mørk bukse fra hollister. det endte med ett nytt skjørt fra HM, og jeg fant ut at mer shopping av skjørt skal skje. 

i går var det plutselig siste skoledag, og det var innlevering av bøker. vi fikk se video fra årets ball, og Gud som jeg kommer til å savne det! flere esker med peppes pizza ble servert til hele første trinn og plutselig tok alle farvel, noen for siste gang. nå er det faktisk sommerferie, og jeg trenger ikke å bekymre meg over noe som heter skole. første året på vgs er unna gjort, bare 2 to go. imorgen byr det på VG-lista, og for å klare å holde ut så mange timer som jeg har planlagt å stå der, burde jeg legge meg. vi blogges!

 

miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits