TIRSDAG 10.JUNI 2014

  • 11.06.2014 kl. 16:40

dagen i går var den mest velsignede og fineste av dem alle♥

plutselig var juni her og alle koser seg med fin været i tigerstaden. heldige som få, ble ikke klassen vår trekt opp i verken muntlig eller skriftlig eksamen dette skoleåret. juni, er sterkt elsket av alle, men sterkere av meg. i går ble jeg 17 år, og ikke nok med det, jeg ble storesøster igjen. først var det bare tull og ball. der satt vi, i stua til min bestemor, lo og snakket høyt om hvor flott det hadde vært om babyen kunne på komme på min dag. jeg ble visst bønnhørt. jeg sier det til alle mine nære venner, ´´jeg er blitt 17 år og storesøster´´, men skjønner det ikke helt selv enda. for en velsignelse!

jeg sto opp av at pappa ringte og fortalte om den flotte nyheten. været var utrolig bra ute, så jeg bestemte meg for å ta en tur til sentrum. tok med boka mi, satte meg på Stockfleths og tok en iskaffe. det var godt å kunne gjøre det igjen! ruslet rundt for meg selv i slottsparken i mine egne tanker og bare smilte, for en god grunn. videre tok turen til min nyfødte bror, med delikatesser og gratulasjoner fra Pascal. da vi ankomer sykehuset og jeg ser pappa med den lille, blir jeg så glad. "tenk at du har fått en bror". ja, tenk det. da jeg møter stemoren min sier hun gratulerer til meg, og jeg skjønner ikke med engang, hhaha. født på samme dato, 17 års forskjell. er det mulig. med dulling, bildetagning og latter, er dagen nesten over og alt jeg kunne gjøre var å forsatt smile. for en velsignelse! beste dagen på lenge. om ikke lenge er skolen slutt, og sommerferien har begynt på alvor. bekjente og nære må sees, og flere varme og gode stunder skal skje. må ikke glemme gale og morsomme også! hehe. Om bare 20 dager tar turen til Spania, og jeg klarer nesten ikke å vente. 

- maria

krølle

17.06.2014 kl. 09:23
det falt meg plutselig inn å titte innom den gamle bloggen din, også har du søren meg begynt å blogge igjen! woho

(du er så ufattelig heldig som har blitt storesøster atter en gang)
miwf

MARIA ISABELL W. F Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som forholder meg for tiden i Hamar. Ved siden av skole, jobber jeg på Høyer. Bloggen er for gøy, og her blogger jeg for det meste om reise, kanskje dagens klesplagg og det som interesserer meg. Enjoy!


KONTAKT


maria-isabel.farman@live.com

bloglovin

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits